Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cameron: Referendumul din Crimeea a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului.

România Liberă România Liberă,
Cameron: Referendumul din Crimeea a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului.

Premierul britanic David Cameron a avertizat, vineri, Kremlinul ca Rusia s-ar putea confrunta cu consecinte grave daca va trimite trupe in estul Ucrainei dupa referendumul din Crimeea, informeaza Reuters, conform Mediafax. Citeste si: Comisia de la Venetia: Referendumul pentru alipirea Crimeei la Rusia, neconstitutional De cand ne-am intalnit ultima data in cadrul Consiliului European), un referendum fals si ilegal a avut loc sub amenintarea Kalasnikovului, iar Rusia a dorit anexarea . continuă pe România Liberă

Gorbaciov: Referendumul din Crimeea a corectat o eroare istorica

Referendumul din Crimeea a corectat o eroare istorica, considera ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, Mihai Gorbaciov, care a adaugat ca nu exista motive serioase pentru eventuale sanctiuni occidentale.

Antonescu: Referendumul din Crimeea, ilegitim si ilegal. Anexarea regiunii la Rusia contravine dreptului international

Presedintele liberal Crin Antonescu a acuzat inca o data referendumul dinCrimeea privind anexarea la Federatia Rusa, spunand ca ne aflam in cel mai delicat moment al relatiilor internationale de dupa.

Reactia Bursei la referendumul din Crimeea, pozitiva

Bursa de la Bucuresti a urmat linia burselor externe si a crescut cu 1,73%, ieri, revenind pe plus dupa sase sedinte de scadere.

FT: Oamenii de afaceri rusi se pregatesc sa imparta prada din Crimeea.

Cele mai atractive active din Crimeea, printre care hoteluri si companii de petrol si gaze, sunt deja controlate de forte proruse, iar anexarea regiunii ucrainene de catre Rusia inseamna ca vor trece sub controlul Moscovei si al oamenilor de afaceri agreati de Kremlin, scrie Financial Times FT), potrivit Mediafax. In timp ce oamenii din Simferopol sarbatoreau anexarea Crimeei de catre Rusia, la 10 minute distanta de centrul orasului, pe Strada Balaclava, avea loc o alta invazie - cea a .

Fortele militare de auto-aparare din Crimeea vor intra OFICIAL in armata rusa

Asa numitele forte de auto-aparare teritoriala din Crimeea, cele care au avut un rol cheie in asigurarea securitatii din regiune, vor fi inregimentate in randul armatei ruse, a anuntat un parlamentar de la.

Voronin: Episodul din Crimeea nu se va repeta in Transnistria.

Liderul comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat, joi, ca nu crede ca scenariul din Crimeea se poate repeta in Transnistria, relateaza UNIMEDIA, conform Digi 24. El a precizat ca, in intrevederile cu Vladimir Putin, presedintele rus l-a asigurat ca respecta integritatea teritoriala a Moldovei. Episodul din Crimeea nu se va repeta in Transnistria. Sunt diferente intre Crimeea si Transnistria. Acolo locuitorii au decis prin referendum, nu altfel. Nu se compara un caz cu .

Presedintele ucrainean a dat un ultimatul de trei ore autoritatilor din Crimeea pentru a-l elibera pe comandantul marinei

Ultimatul de trei ore dat de presedintele ucrainean Olexandr Turcinov autoritatilor din Crimeea:Acestea au trei ore la dispozitie pentru a-l elibera pe comandatul marinei capturat in cursul dimineatii.

Ucraina pregateste evacuarea militarilor din Crimeea.

Ucraina pregateste un plan pentru evacuarea militarilor ucraineni din Crimeea, in contextul in care unitatile militare au fost ocupate de forte proruse, relateaza Mediafax. Elaboram masuri pentru a le permite militarilor si familiilor acestora care sunt in Crimeea sa poata ajunge rapid in Ucraina continentala, a declarat Andrei Parubi, secretarul Consiliului ucrainean pentru Securitatea Nationala si Aparare. Regiunea ucraineana prorusa Crimeea si-a proclamat independenta si urmeaza sa fie .

Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati sa foloseasca armele.

Militarii ucraineni din Crimeea au fost autorizati marti sa utilizeze armele, in urma unui atac asupra unei unitati, la Simferopol, in care a fost ucis un militar, relateaza Mediafax. Pentru protejarea vietilor soldatilor nostri, unitatile militare ucrainene din Crimeea au fost autorizate sa utilizeze armele, a declarat Ministerul Apararii intr-un comunicat. Anterior, Ministerul Apararii a anuntat ca un militar ucrainean a fost ucis, marti, intr-o tentativa de luare cu asalt a unei unitati .

Tatarii din Crimeea solicita dizolvarea militiilor proruse.

Adunarea traditionala a Tatarilor din Crimeea, Medjlis, a indemnat vineri noile autoritati din peninsula, alipita Rusiei, sa dezarmeze militiile proruse si sa repuna in activitate politia, relateaza Mediafax. Medjlis anunta un numar tot mai mare de incidente si amenintari vizand comunitatea tatara, de confesiune musulmana, care reprezinta 12-15% din populatia Crimeei, intr-un apel la respectarea drepturilor omului si libertatilor adoptat joi si publicat vineri pe site. Adunarea cere noilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )