Libnet.ro
UNICEF

07:15

Campania de miliarde de dolari pentru realegerea lui Donald Trump: cum se duce un razboi informational

Adevărul Adevărul,
Campania de miliarde de dolari pentru realegerea lui Donald Trump: cum se duce un razboi informational

Campania de realegere a lui Trump, aflata sub conducerea lui Brad Parscale, cel considerat geniul digital care l-a adus pe presedintele american la Casa Alba in 2016, se anunta a fi cea mai puternica campanie de dezinformare din istoria SUA, relateaza The Atlantic. continuă pe Adevărul

Echipa de campanie a lui Trump a dat in judecata cotidianul New York Times, acuzandu-l ca a mintit in legatura cu amestecul Rusiei in alegeri

Echipa de campanie pentru realegerea presedintelui Donald Trump a anuntat miercuri ca a dat in judecata publicatia New York Times, pe care o acuza ca a publicat un articol fals in mod intentionat, referitor la investigatia privind amestecul Rusiei in alegerile americane din Statele Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump, pregatit sa negocieze cu Rusia si China un acord istoric al controlului armelor de ultima generatie

Presedintele american Donald Trump a comunicat Moscovei caSUA sunt pregatite pentru un summit al Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite menit sa aseze la masa negocierilor Rusia si China in vederea incheierii unui acord tripartit de control al armelor, a declarat un oficial al Casei Albe pentru Reuters, relateaza The Telegraph.

Donald Trump l-a nominalizat, pentru a doua oara, pe John Ratcliffe pentru sefia serviciilor nationale de informatii

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, nominalizarea, pentru a doua oara, al lui John Ratcliffe, un republican din Texas, ca director permanent al informatiilor nationale DNI), relateaza BBC.

Donald Trump, bantuit de teoria conspiratiei coronavirus

Presa din Statele Unite a ignorat epidemia de coronavirus in timpul farsei privind procedura demiterii presedintelui Donald Trump, iar acum foloseste subiectul pentru a contribui la inlaturarea liderului de la Casa Alba, a declarat vineri Mick Mulvaney, seful Cancelariei prezidentiale.

Donald Trump a numit epidemia de coronavirus o farsa, desi a ucis aproape 3.000 de oameni pe tot globul

Donald Trump a catalogat epidemia de coronavirus drept o farsa, in ciuda faptului ca a omorat mai mult de 2. 900 de oameni pe tot globul, printre care si un american din statul Washington.

Donald Trump acuza democratii de isteria coronavirus

Donald Trump a facut acuzatii dure la adresa democratilor, declarand ca acestia sunt vinovati de isteria cauzata de coronavirus.

Echipa de campanie a lui Donald Trump ataca New York Times pentru defaimare

Organizatia Donald J. Trump Presedinte cere despagubiri pentru un articol publicat in martie 2019 care vorbea despre un acord intre presedintele rus, Vladimir Putin, si candidatul republican.

180 MILIARDE DOLARI Fondul suveran de investitii al Norvegiei a avut castiguri record in 2019

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare fond de acest fel din lume in conditiile in care detine active de peste 1. 100 miliarde de dolari, a informat ieri ca in anul 2019 a avut un randament al investitiilor de 19,9%, ceea ce i-a permis sa realizeze castiguri record de 1. 690 miliarde de coroane norvegiene 180,49 miliarde de dolari), transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )