Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campeanu, ministrul Educatiei: Lucram la o noua lege, n-are sens sa o modificam pe cea in vigoare

România Liberă România Liberă,
Campeanu, ministrul Educatiei: Lucram la o noua lege, n-are sens sa o modificam pe cea in vigoare

Din moment ce se lucreaza la un nou proiect de lege a educatiei, nu cred ca mai are sens sa aducem modificari in actuala Lege a educatiei, a spus Campeanu intr-o conferinta de presa, dupa intalnirea cu Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania. continuă pe România Liberă

O noua lege a educatiei ar putea fi finalizata pana la sfarsitul anului

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca in urma unei intalniri cu reprezentantii sindicatelor din invatamant s-a ajuns la concluzia ca este necesara o noua lege a educatiei, scrie Agerpres. Am.

Ministrul Educatiei: Studentii au reprezentativitate de 25% in consiliile profesorale si senate / ANOSR: Suntem foarte nemultumiti, nu am primit niciun raspuns clar

Studentii cer ca voturile lor in alegerea rectorilor si a decanilor sa reprezinte 25% din totalul electorilor, cu jumatate de an inainte ca universitatile sa organizeze alegeri. La doua zile dupa ce reprezentantii studentilor au inceput proteste in 3 universitati din tara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, s-a intalnit liderii Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). La finalul discutiilor, Cimpeanu a declarat intr-o conferinta ca si in prezent legislatia prevede o reprezentativitate de minimum de 25% a studentilor in consiliile profesorale si de 25% in senatele universitatilor. De partea cealalta, liderii ANOSR au anuntat ca nu renunta la proteste.

Consultari la Cotroceni cu o noua lege Big Brother pe masa. in ce conditii vom fi localizati de servicii

Liderii partidelor politice se intalnesc astazi la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a se pune de acord cu privire la noua lege Big Brother. Dupa ce pachetul de legi avansat de SRI a fost respins anul trecut de Curtea Constitutionala, presedintele discuta, de la ora 10. 00, cu partidele un nou proiect, a carui prima versiune le-a fost trimisa liderilor de grupuri parlamentare in urma cu o saptamana.

O noua lege electorala ar putea schimba RADICAL sistemul politic din Italia

Parlamentul italian a aprobat, luni, o noua lege electorala menita sa aduca stabilitate politica, intr-o tara renumita de zeci de ani prin schimbarile frecvente de Guverne si prin diversele coalitii, relateaza AFP, conform Agerpres.

O noua Lege a educatiei: Nu mai are sens sa modificam actuala Lege

In prezent se lucreaza la un alt proiect al Legii educatiei care ar putea fi gata pana la sfarsitul anului si apreciaza ca in acest context nu ar mai avea sens sa modifice actuala Lege a educatiei asa cum au cerut unele organizatii studentesti, a.

Sorin Cimpeanu: S-a stabilit la o intalnire cu sindicatele necesitatea unei noi Legi a educatiei. Termenul de finalizare a noii legi e sfarsitul anului

Ministrul Educatiei vrea o noua lege a educatiei. Sorin Cimpeanu a anuntat astazi,in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a stabilit, in urma cu cateva zile, la o intalnire comuna cu reprezentantii sindicatelor din invatamantul superior si din preuniversiar, necesitatea unei noi legi a educatiei. Ministrul Cimpeanu a precizat ca termenul pe care l-am propus pentru finalizarea acestei noi legi a educatiei este finalul anului acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )