Libnet.ro
UNICEF

07:15

Campionul mondial de Go, invins pentru a doua oara de un calculator

Antena3 Antena3,
Campionul mondial de Go, invins pentru a doua oara de un calculator

AlphaGo, inteligenta artificiala dezvoltata de Google, a castigat si al doilea meci de Go, impotriva lui Lee Sedol, campionul mondial. Acesta este unul dintre cele mai importante teste in. continuă pe Antena3

VIDEO Un nou moment istoric in dezvoltarea inteligentei artificiale - Programul creat de Google l-a invins pe campionul mondial la GO

Programul de inteligenta artificiala AlphaGO creat de Google a reusit sa-l invinga la Seul pe campionul mondial la GO, unul dintre cele mai sofisticate jocuri. Computerul a castigat dupa trei ore si jumatate, insa este doar primul joc dintr-o serie de cinci. GO este unul dintre cele mai complicate jocuri de strategie create vreodata si pana de curand parea incredibil ca un computer sa poata invinge cei mai buni jucatori. Prgramul de inteligenta artificiala creat de Google a reusit in ianuarie sa invinga in cinci meciuri consecutive campionul european la Go. Campionul Lee Se-dol are 33 de ani si este considerat cel mai bun jucator de Gp din secolul XXI, castigand milioane de dolari anual.

Petrolul Brent, peste 40 dolari/baril pentru prima oara in ultimele trei luni

Cotatia futures a petroului brut de tip Brent, extras in Europa, a trecut de 40 de dolari barilul ieri, pentru prima oara dupa decembrie, ca urmare a faptului ca marii exportatori din domeniu se pregatesc sa discute pe marginea inghetarii productiei, respectiv a faptului ca in Statele Unite incep sa scada cantitatile extrase.

Condamnat la detentie pe viata pentru doua crime si un viol

Tribunalul Calarasi a hotarat condamnarea pe viata a Lui Ionut Artur Strungaru pentru omor calificat, viol si violare de domiciliu. De asemenea, barbatului i s-au interzis, pentru o perioada de cinci ani, drepturi electorale. Strungaru este acuzat ca, in perioada 2008-2009, acesta a ucis doua femei in varsta de 82, respectiv 71 de ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )