Libnet.ro
UNICEF

16:30

Canada: Preot roman, ARESTAT pentru agresiune sexuala.

România Liberă România Liberă,
Canada: Preot roman, ARESTAT pentru agresiune sexuala.

Un preot roman al unei biserici ortodoxe romanesti din orasul canadian Toronto a fost arestat sub acuzatia de agresiune sexuala, dupa ce o femeie a depus plangere impotriva lui, informeaza presa canadiana, conform Mediafax. Potrivit publicatiei canadiene The Star, incidentul reclamat ar fi avut loc pe 3 septembrie in incinta Bisericii ortodoxe Toti Sfintii din Toronto. Unul dintre preoti, Ioan P. , in varsta de 54 de ani, este acuzat de o femeie ca a incercat sa o agreseze sexual. Preotul . continuă pe România Liberă

Un preot roman a fost arestat in Toronto sub acuzatia de agresiune sexuala

Un preot roman al unei biserici ortodoxe romanesti din Toronto a fost arestat sub acuzatia de agresiune sexuala, dupa ce o femeie a depus plangere impotriva lui. Potrivit publicatiei canadiene The Star,.

Un preot roman a fost arestat in Toronto sub acuzatia de agresiune sexuala

Un preot roman al unei biserici ortodoxe romanesti din orasul canadian Toronto a fost retinut sub acuzatia de agresiune sexuala, dupa ce o femeie a depus plangere impotriva lui. Potrivit publicatiei canadiene.

Un vicepresedinte al Camerei Comunelor a demisionat dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala: Ar fi violat sapte barbati (VIDEO)

Nigel Evans a demisionat, miercuri, din fuctia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa ce a fost acuzat de mai multe infractiuni, printre care agresiune sexuala si violarea a sapte barbati, relateaza BBC.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, arestat pentru luare de mita

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, care este acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata miercuri de Tribunalul Bucuresti,.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost arestat pentru 29 de zile

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis miercuri Tribunalul Bucuresti. Hotararea instantei nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )