Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cand are loc al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale. Data este fixata deja

Playtech Playtech,
Cand are loc al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale. Data este fixata deja

Un numar de 18. 156 de romani sunt asteptati sa voteze la alegerile prezidentiale din turul al doilea. Sectiile de vot din tara s-au inchis la ora 21. Care este data alegerilor prezidentiale turul 2 Deoarece niciunul dintre candidati nu a intrunit 50% + 1 din numarul total de alegatori din listele permanente, un al . continuă pe Playtech

Orban crede ca va fi cea mai mare prezenta din istoria primului tur al alegerilor prezidentiale

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea mai mare prezenta din istoria acestui tur de scrutin. Presedintele PNL pune cresterea prezentei la vot pe seama schimbarilor legislative care au extins votul in diaspora pe trei zile, relateaza Mediafax.

Ion Iliescu a cerut urna mobila pentru a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, folosind urna mobila, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

S-a incheiat primul tur al alegerilor prezidentiale. Cum a reactionat Alexandru Cumpanasu, cand a vazut procentul din sondaje

Candidatul independent inscris in cursa electorala a avut o prima reactie, odata cu incheierea primului tur al scrutinului. Alegerile din 10 noiembrie 2019 au mobilizat milioane de romani, care au mers la sectiile de vot pentru a-si exercita acest drept. Alexandru Cumpanasu a transmis un mesaj, dupa ce a vazut ce procent a obitinut, la .

Varujan Vosganian, anunt-bomba dupa primul tur al alegerilor prezidentiale: Alianta noastra cu Pro Romania s-a incheiat

VicepresedinteALDE Varujan Vosganian a anuntat in direct la Antena 3 ca alianta electorala cu Pro Romania a luat sfarsit dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Astazi, alianta noastra.

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Ce trebuie sa se intample pentru ca Alegerile Prezidentiale sa aiba un al doilea tur

Alegerile prezidentiale 2019 au inceput. Primul tur de scrutin s-a desfasurat astazi, 10 noiembrie, in tara, in timp ce alegatorii din strainatate au avut la dispozitie trei zile pentru a-si exprima optiunea. Ce trebuie sa se intample pentru ca Alegerile Prezidentiale sa aiba unui al doilea tur in strainatate alegatorii si-au exprimat deja optiunea, votarea .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. SONDAJ. Cu cine votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale s-a terminat, in strainatate si in Romania a inceput votarea. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat.

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale e aproape gata, urmeaza decizia de la urne. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat. Printre candidati se numara.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta pe ore la turul I al alegerilor prezidentiale

Pana la ora 10,00, prezenta la vot pe tara la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014 a fost de 6,55%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). in mediul urban prezenta la urne a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )