Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand isi da demisia premierul Victor Ponta? Sansele unui guvern de uniune nationala cu Maior premier

Adevărul Adevărul,
Cand isi da demisia premierul Victor Ponta? Sansele unui guvern de uniune nationala cu Maior premier

Momente grele pentru premierul Victor Ponta, urmarit penal de procurori, care il acuza ca in schimbul unor sume de bani incasate, timp de doi ani, de la firma de avocatura a colegului sau de partid Dan Sova l-ar fi numit pe acesta in functii guvernamentale. continuă pe Adevărul

Cand isi da demisia premierul Victor Ponta?

Momente grele pentru premierul Victor Ponta, urmarit penal de procurori, care il acuza ca in schimbul unor sume de bani incasate, timp de doi ani, de la firma de avocatura a colegului sau de partid Dan Sova l-ar fi numit pe acesta in functii guvernamentale.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect in dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

UNPR: Optiunea noastra ramane aceea de a continua parteneriatul politic corect cu premierul Victor Ponta

UNPR considera ca o criza politica poate periclita in mod grav interesul national si precizeaza ca optiunea Uniunii a fost si ramane aceea de a continua guvernarea si parteneriatul politic corect atat cu premierul Victor Ponta, cat si cu presedintele Klaus Iohannis.

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

CCR: Premierul Victor Ponta nu poate fi suspendat decat de Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta nu poate fi demis decat de Camera Deputatilor, se arata in Decizia Curtii Constitutionalenr. 53din 28 ianuarie 2005. in drept, in cauza nu exista conflict juridic de.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova

Premierul Victor Ponta a fost pus astazi sub urmarire penala de procurorii DNA. Victor Ponta este urmarit penal pentru 19 presupuse infractiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )