Libnet.ro
UNICEF

10:15

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD. continuă pe B1

Protest in fata Guvernului. Oamenii cer demisia premierului Ponta

Miting de protest in fata Guvernului. Aproximativ 200 de persoane s-au strans pentru a cere demisia premierului PontaAproximativ 200 de protestatari s-au strans in fata Palatului Victoria, pentru a protesta.

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat.

Liberalii cer demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, din cauza subfinantarii sistemului medical si a deficitului de materiale sanitare

Liberalii cer astazi in Parlament demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Membrii PNL au depus o motiune simpla care va fi dezbatuta de alesi in Senat. Acestia sustin ca sistemul sanitar se.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Senatul dezbate o motiune prin care liberalii cer demisia ministrului Sanatatii

Motiunea simpla intitulata SOS: Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile, prin care senatorii liberali, semnatari ai motiunii, solicita demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, urmeaza sa fie dezbatuta, in sedinta plenului de astazi, de senatori.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent simultan in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara in data de 27 iunie 2015

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5. 500 de membri la nivel national. Inscrierile pentru examen se fac in perioada 25 mai 2015 - 12 iunie 2015 pe site-ul www. ccfiscali. ro/ si dosarele se transmit, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa str. Alecu Russo nr. 13-19, et. 4, ap. 9, sectorul 2, municipiul Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )