Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cand se pun muraturile pentru iarna. Cel mai bun moment pentru a nu risca sa se strice

Playtech Playtech,
Cand se pun muraturile pentru iarna. Cel mai bun moment pentru a nu risca sa se strice

Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru sezonul rece, fie ca vorbim despre gemuri, compoturi sau zacusca. Una dintre cele mai importante intrebari toamna este cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica. Iata raspunsul bucatarilor! Cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica Gospodinele adevarate sunt in toiul prepararii . continuă pe Playtech

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Premiile Oscar - Noi reguli la categoria cel mai bun film: Deschiderea trebuie sa fie mai mare pentru a reflecta populatia globala diversa

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria cel mai bun film a premiilor Oscar.

Premiile Oscar 2020. Noi reguli pentru eligibilitatea productiilor la categoria Cel mai bun film

Academia americana de film AMPAS) a anuntat miercuri noi reguli privind diversitatea si incluziunea pentru ca o productie sa fie eligibila la categoria Cel mai bun film a premiilor Oscar, scrie news. ro.

Daca aceasta tehnica functioneaza, un robot ar putea fi cel mai bun caraus

Robotii umanoizi ar putea ajuta in curand oamenii sa indeplineasca o mare varietate de sarcini. Multe dintre sarcinile pe care acesti roboti sunt proiectate sa le indeplineasca implica.

Cel mai bun telefon cu Android: totul despre Google Pixel 5, inaintea lansarii oficiale

Telefoanele Google nu sunt la fel de populare precum cele de la Samsung, Apple sau Huawei, dar daca esti un fan al sistemului de operare Android, nu trebuie sa te uiti in alta parte. Oficialii.

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

FOTO Festivalul international de film de dans - BIDFF - si-a desemnat castigatorii. Care este cel mai bun film romanesc

Scurtmetrajul Navigation, regizat de Marlene Millar, in coregrafia lui Sandy Silva, a fost desemnat marele castigator al celei de-a sasea editii a Bucharest International Dance Film Festival, care s-a incheiat duminica.

Cel mai nociv aliment pe care il avem toti in frigider. il consumam zilnic

Multi oameni nu stiu de pericolul care se afla atunci cand vine vorba despre alimentatie. Unii consuma mancarea doar pentru gust, iar altii au un stil alimentar care rar le aduce si un aport in privinta starii de sanatate. Ce avem cu totii in frigider si ar trebui sa-l eliminam? Cel mai nociv aliment din .

Cele 3 fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp. Au beneficii nebanuite si pentru sanatate

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa ajungi la numarul de kilograme dorit, specialistii recomanda sa incerci aceste trei fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil. Cele trei fructe care ajuta la slabit Desi cele mai multe persoane se feresc sa consume fructe in timpul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )