Libnet.ro
UNICEF

14:01

Un candidat USR la Lugoj, prosper om de afaceri, chirias la stat pentru 76 de lei lunar

Adevărul Adevărul,
Un candidat USR la Lugoj, prosper om de afaceri, chirias la stat pentru 76 de lei lunar

Un om de afaceri, candidat pentru un post de consilier local la Lugoj, judetul Timis, a fost pana in anul 2018 beneficiarul unei locuinte sociale cu o chirie de 76 de lei lunar. Chiar daca i-a expirat contractul, omul de afaceri continua sa plateasca chirie si in prezent, sperand sa poata cumpara apartamentul. continuă pe Adevărul

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

Blue Air solicita MFP sa finalizeze conditiile garantiei de stat pentru imprumutul de 300 de milioane de lei

Compania aeriana Blue Air solicita reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice MFP) sa indeplineasca, in regim de maxima urgenta, ultimele trei conditii suspensive ramase neindeplinite si necesare pentru acordarea garantiei de stat de Guvernul Romaniei prin OUG 139 din data de 19 august 2020, respectiv redactarea si emiterea conventiei de garantare, initierea si aprobarea Hotararii de Guvern si emiterea garantiei de stat, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )