Libnet.ro
UNICEF

18:45

Candidata Maia Sandu acuza Procuratura ca ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Candidata Maia Sandu acuza Procuratura ca ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Procuratura Generala din Republica Moldova ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din 30 octombrie, prin redeschiderea unui dosar legat de procurarea camerelor de supraveghere folosite la examenele de bacalaureat, in perioada cand Maia Sandu era ministru al Educatiei, a sustinut, miercuri, candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM). continuă pe România Liberă

Maia Sandu acuza PDM ca intimideaza primarii

Candidatul unic de centru-dreapta Maia Sandu sustine ca in actuala campanie electorala sunt admise mai multe abateri, iar cea mai grava dintre ele este folosirea de catre Partidul Democrat a resursei administrative, fiind intimidati si alegatorii, si primarii din localitati.

Cine este Maia Sandu, candidata sustinuta de Europa la presedintia Moldovei

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate, a fost desemnata, dupa indelungi negocieri, candidatul comun al dreptei proeuropene si antioligarhice, in alegerile prezidentiale din Republica Moldova ce se vor desfasura duminica.

Marian Lupu s-a retras din competitia pentru presedintia Republicii Moldova si o sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-ar putea retrage si el

Candidatul PD, Marian Lupu anunta in cadrul unui briefing de presa ca se retrage din cursa electorala a alegerilor prezidentiale care urmeaza sa aiba loc in aceasta duminica si o va sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-a retras si el.

Reactii dupa retragerea lui Marian Lupu din cursa electorala. Maia Sandu: Un gest disperat, care confirma faptul ca Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc! Ion Sturza: Cineva nu are rabdare, vrea sa-l faca prezident pe Dodon din primul tur

Maia Sandu a reactionat dupa retragerea lui Marian Lupu din cursa electorala pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova, precizand ca acesta este un gest disperat, care confirma faptul ca Igor.

Dodon: S-a adeverit, Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington cu Vlad Plahotniuc. Vai de capul lui Andrei Nastase!

Favoritul cursei prezidentiale, candidatul PSRM, Igor Dodon, a avut o reactie prompta la anuntul democratului Marian Lupu ca se retrage din cursa prezidentiala. Socialistul afirma ca Maia Sandu este candidatul convenit de comun acord de Washington si Vlad Plahotniuc.

Marian Lupu si Iurie Leanca s-au retras din competitia pentru presedintia Republicii Moldova. Lupu o sustine pe Maia Sandu

Candidatul PD, Marian Lupu anunta in cadrul unui briefing de presa ca se retrage din cursa electorala a alegerilor prezidentiale care urmeaza sa aiba loc in aceasta duminica si o va sustine pe Maia Sandu. Iurie Leanca s-a retras si el.

Maia Sandu, despre retragerea lui Marian Lupu in favorea sa: Un gest disperat care confirma faptul ca Dodon este candidatul dorit de Plahotniuc!

Candidatul comun al PLDM, PAS si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reactie dupa ce miercuri, 26 octombrie, candidatul PD, Marian Lupu, s-a retras din cursa in favoarea ei.

Maia Sandu: Oamenilor li se spune ca isi vor pierde locurile de munca daca nu vor vota cu Marian Lupu!

Candidatul comun al PAS, PLDM si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a acuzat in cadrul unei conferinte de presa miercuri, 26 octombrie, pe unul dintre contracadidatii sai la prezidentiale, democratul Marian Lupu, de tentativa de fraudare a alegerilor.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu sustine ca Rusia se comporta ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedinte

Maia Sandu, candidatul unic al Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale sustine ca Rusia trateaza Chisinaul ca si cum contracandidatul sau, Igor Dodon, ar fi deja presedintele Republicii Moldova.

Mod inedit de promovare inaintea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Laguta, in varsta de 62 de ani, s-a pozat in costum de baie pe Facebook (FOTO)

Maia Laguta, candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, este singura dintre cei care vor sa devina presedinte care nu are panouri publicitare. Aceasta a ales sa se promoveze altfel,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )