Libnet.ro
UNICEF

15:00

Candidati-problema si cea mai slaba campanie electorala din ultimii 20 de ani. ...

România Liberă România Liberă,
Candidati-problema si cea mai slaba campanie electorala din ultimii 20 de ani. ...

Biroul Electoral Central a stabilit ieri ca numarul alegatorilor inscrisi pe listele de vot din 9 decembrie este, in linii mari, acelasi de la referendumul pentru destituirea lui Traian Basescu. Desi in vara USL a contestat datele BEC, acum nu mai are probleme. Pe de alta parte, o analiza asupra ofertei si a modului in care s-a desfasurat campania electorala releva o perspectiva sumbra privind performantele viitorului legislativ. Aproape 18,3 milioane de persoane sunt inscrise pe listele . continuă pe România Liberă

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o subsidiara a Exxon Mobil Corporation, au demarat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, se arata intr-un comunicat de presa.

Semnal de alarma! Cea mai mica republica independenta din lume, pe cale de disparitie din cauza incalzirii globale

Nivelul tot mai ridicat al apelor oceanelor si incalzirea globala reprezinta pericole reale pentru Nauru, cea mai mica republica independenta din lume, informeaza CNN. inainte, schimbarile climatice erau.

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, vine pe piata din Romania

Un pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov a fost preluat de catre Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa. Astfel, pentru 67 milioane euro, grupul german.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, subsidiara Exxon Mobil Corporation, au demarat campania de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Paradisul marin nealterat de om. Locul care merita sa devina cea mai mare rezervatie marina din lume

Chiar daca pe Insulele Pitcairn traiesc numai 55 de oameni, apele care inconjoara uscatul sunt pline cu forme de viata marine. Un nou studiu realizat de Grupul Pew pentru Mediul inconjurator in parteneriat cu.

Nancy Huston, castigatoarea premiului pentru cea mai proasta scena de sex din literatura. Afla cu ce pasaj!

Scriitoarea canadiana Nancy Huston a primit, marti seara, premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pentru anul 2012, cu un pasaj din romanul Infrared, scrie latimes. com. Concursul Bad Sex.

Rasnovul - cea mai fashion destinatie turistica

Orasul Rasnov a primit luni seara, alaturi de Mamaia, premiul pentru cea mai fashion destinatie turistica din Romania in cadrul Galei Premiilor Fashion TV, acordate turismului romanesc.

Cea mai in varsta femeie din lume a murit la 116 ani

Decana de varsta a omenirii, Besse Cooper, omologata ca atare in Cartea Recordurilor, a murit, marti, la varsta de 116 ani, in statul american Georgia. A avut o viata lunga si placuta si s-a stins .

Consulul Romaniei la Bilbao, rechemat in tara pentru ca a facut campanie electorala.

Consulul Romaniei la Bilbao va fi rechemata in tara, pentru ca a facut campanie electorala pentru un partid, a declarat marti ministrul de Externe Titus Corlatean la Bruxelles. Pe site-ul Ministerului de Externe, la Bilbao figureaza, in functia de consul, Dorina Neagu, iar in functia de consul general, Monica-Mihaela Stirbu. Ministrul mai spune ca exista si un raport scris cu privire la activitatea incriminata. Miercuri, MAE va oferi mai multe detalii, a adaugat Corlatean, fara a preciza .

Cea mai inalta instanta religioasa, ii cere presedintelui Morsi sa renunte la puterile exceptionale pe care si le-a arogat

Institutul egiptean Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, i-a cerut astazi presedintelui Mohamed Morsi sa-si suspende puterile exceptionale pe care si le-a arogat, in conditiile in care armata i-a somat pe manifestantii anti-prezidentiali sa paraseasca zona palatului prezidential pana la ora 15:00 GMT, scrie AFP, potrivit surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )