Libnet.ro
UNICEF

14:45

Candidatii PDL la europarlamentare, lansati la Sala Palatului: La eveniment participa Joseph Daul si Vlad Filat

B1 B1,
Candidatii PDL la europarlamentare, lansati la Sala Palatului: La eveniment participa Joseph Daul si Vlad Filat

PartidulDemocrat Liberal isi lanseaza, duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare, eveniment la care participa si presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si. continuă pe B1

Candidatii PDL la europarlamentare, lansati la Sala Palatului: La eveniment participa

PartidulDemocrat Liberal isi lanseaza, duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare, eveniment la care participa si presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, si.

PDL isi lanseaza duminica candidatii la europarlamentare.

Partidul Democrat Liberal lanseaza, duminica, candidatii la alegerile europarlamentare. Maine n. r. duminica), la Sala Palatului, PDL lanseaza cea mai buna echipa pentru Romania la alegerile europarlamentare, in prezenta a 7. 000 de oameni. Avem si doi invitati speciali care vor veni la acest eveniment presedintele Partidului Popular European, dl. Joseph Daul, si fostul premier al Republicii Moldova, presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, dl. Vlad Filat, a anuntat, .

PDL isi lanseaza candidatii la europarlamentare

Partidul Democrat Liberal isi lanseaza, astazi, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare.

Partidul Democrat Liberal isi lanseaza candidatii la alegerile europarlamentare.

Partidul Democrat Liberal isi lanseaza duminica, la Sala Palatului, candidatii la alegerile europarlamentare, scrie Agerpres. Maine n. r. duminica), la Sala Palatului, incepand cu ora 11,00, PDL lanseaza cea mai buna echipa pentru Romania la alegerile europarlamentare, in prezenta a 7. 000 de oameni. Avem si doi invitati speciali care vor veni la acest eveniment presedintele Partidului Popular European, dl. Joseph Daul, si fostul premier al Republicii Moldova, presedintele Partidului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )