Libnet.ro
UNICEF

11:31

Candidatul socialist la presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

România Liberă România Liberă,
Candidatul socialist la presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

Candidatul Partidului Socialist pentru presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat, informeaza site-ul deschide. md. continuă pe România Liberă

Candidatul socialist la Presedintia Moldovei, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat

Candidatul Partidului Socialist pentru Presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat.

FOTO. Scandal. Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat de plagiat in teza de doctorat. Dodon ar fi copiat din cartile scrise de doi profesori de la ASE

Candidatul Partidului Socialist pentru presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat ca a plagiat fragmente din teza lui de doctorat, informeaza site-ul deschide. md.

Moscova, pe cale sa reocupe Chisinaul. Tabara pro-europeana este profund divizata, iar Igor Dodon este acuzat ca primeste bani de la rusi

Pentru prima oara din 2000, duminica, alegatorii din Moldova isi vor alege presedintele prin vot direct. Daca nici un candidat nu va lua 50% din voturi, se va organiza turul doi.

Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

Politicianul prorus Igor Dodon, candidat din partea Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, informeaza.

Candidatul socialist Igor Dodon, acuzat de plagiat

Candidatul partidului socialist la presedinta Republicii Moldova, Igor Dodon, e acuzat ca a plagiat fragmente din teza de doctorat pe care a declarat ca a sustinut-o la Academia de Studii Economice din Moldova ASEM), Catedra banci si burse de valori, informeaza portalul de stiri Deschide. md, citat de Agerpres.

Candidatul socialist la presedintia R. Moldova, suspectat de plagiat in teza sa de doctorat

Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, ar fi copiat pasaje din teza sa de doctorat de la profesori universitari romani fara a cita sursa in mod corespunzator, ceea ce poate intra sub consecinta Codului Penal, scrie.

Mitropolitul Vladimir il lauda pe Igor Dodon si-i sfatuieste pe cetateni sa-l voteze la prezidentiale VIDEO

In cadrul slujbei de Sfanta Parascheva, Mitropolitul Vladimir a sugerat crestinilor joi, 27 octombrie, ca Igor Dodon este cel mare merita functia de presedinte al Republicii Moldova.

Maia Sandu si Igor Dodon, favoritii la presedintia Republicii Moldova. Cum se pozitioneaza candidatii fata de Romania si problema transnitreana

Favoritii pentru functia de presedinte al Republicii Moldova sunt potrivit tuturor analizelor si sondajelor, Igor Dodon, candidatul socialistilor care doreste sa reorienteze tara spre interesele Rusiei, si Maia Sandu, candidatul de centru dreapta PAS), adept al aderarii Moldovei la Uniunea Europeana. Pozitia candidatei PAS s-a consolidat zilele trecute, dupa ce presedintele democratilor, Marian Lupu, s-a retras din competitie in favoarea ei.

RISE Moldova: Igor Dodon, candidatul prorus la alegerile prezidentiale, a zburat de mai multe ori la bordul unei aeronave a companiei pe care o controleaza oligarhul Vladimir Plahotniuc

Igor Dodon, candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova la alegerile prezidentiale a afacut mai multe calatorii private cu un avion al unei companii detinute de oligarhul Vladimir Plahotniuc,.

Alegerile prezidentiale din R. Moldova: Igor Dodon, acuzat ca a plagiat in teza de doctorat dupa doi profesori romani

Socialistul Igor Dodon, candidar la alegerile prezidentiale de duminica din Republica Moldova se bucura de un CV foarte bogat, avand trei facultati absolvite si un doctorat sustinut in timp record', insa se pare ca a recurs la incalcari grave, pentru a obtine titlul stiintific de Doctor in stiinte economice, scrie Deschide. md.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )