Libnet.ro
UNICEF

10:00

Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

B1 B1,
Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

Politicianul prorus Igor Dodon, candidat din partea Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, informeaza. continuă pe B1

Jurnalistul Sabin Orcan, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Se da un meci intre Maia Sandu si Igor Dodon

Directorul editorial al ziarului Romania libera Sabin Orcan a discutat, joi seara, despre alegerile prezidentiale care vor avea loc, duminica, in Republica Moldova, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Siliviu Manastire. Astfel, jurnalistul a explicat ca alegerile sunt ca un meci intre candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) si presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon.

Andrei Nastase, despre retragerea lui Marian Lupu: Nu avem nevoie de sprijinul vostru! Se doreste propulsarea lui Igor Dodon

Liderul PPDA, Andrei Nastase, care s-a retras anterior in favoarea Maiei Sandu, a comentat decizia lui Marian Lupu de a se retrage din campania electorala. Nastase considera ca aceasta actiune are ca scop discreditarea Maiei Sandu si favorizarea lui Igor Dodon.

Mitropolitul Vladimir il lauda pe Igor Dodon si-i sfatuieste pe cetateni sa-l voteze la prezidentiale VIDEO

In cadrul slujbei de Sfanta Parascheva, Mitropolitul Vladimir a sugerat crestinilor joi, 27 octombrie, ca Igor Dodon este cel mare merita functia de presedinte al Republicii Moldova.

Republica Moldova: Mitropolitul Vladimir, SURPRINS in timp ce ii indeamna pe crestini, la slujbele bisericesti, sa-l voteze pe liderul socialistilor, Igor Dodon (VIDEO)

Un video in care apare Mitropolitul Vladimir din Republica Moldova, indemnandu-i pe crestini sa-l voteze pe liderul socialistilor, Igor Dodon, circula pe internet. Mitropolitul a venit cu.

RISE Moldova: Igor Dodon, candidatul prorus la alegerile prezidentiale, a zburat de mai multe ori la bordul unei aeronave a companiei pe care o controleaza oligarhul Vladimir Plahotniuc

Igor Dodon, candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova la alegerile prezidentiale a afacut mai multe calatorii private cu un avion al unei companii detinute de oligarhul Vladimir Plahotniuc,.

PDM comenteaza afirmatiile Maiei Sandu si Igor Dodon privind retragerea lui Lupu din cursa prezidentiala: O reactie emotiva si inadecvata

Partidul Democrat din Moldova a comentat reactia candidatului comun la prezidentiale al PPDA, PAS si PLDM, Maia Sandu, dar si a lui Igor Dodon, cu privire la retragerea lui Marian Lupu din cursa prezidentiala.

Alegeri Republica Moldova. Socialistul Igor Dodon, favorit la castigarea mandatului de presedinte: Crimeea este teritoriu al Federatiei Ruse

Igor Dodon considera peninsula Crimeea, anexata de la Ucraina in marite 2014, teritoriu al Federatiei Ruse. Candidatul socialistilor la presedintia Republicii Moldova a sustinut acest lucru in timpul unor dezbateri electorale, la postul RTR-Moldova, la care a participat si presedintele Partidului Democrat PDM), Marian Lupu.

RISE: Calatoriile lui Igor Dodon cu avionul lui Vlad Plahotniuc

Jurnalistii de la RISE Moldova au publicat joi, 27 octombrie, o investigatie intitutulata Calatoriile secrete ale lui Dodon cu avionul lui Plahotniuc, in care au incercat sa demonstreze ca socialistul a folosit de cateva ori avionul privat al prim-vicepresedintelui PDM.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )