Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cangurasul matematician: un joc pentru toti copiii din invatamantul primar

România Liberă România Liberă,
Cangurasul matematician: un joc pentru toti copiii din invatamantul primar

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie Asociatia IDEE) are placerea sa va anunte ca pe. continuă pe România Liberă

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

GELU DUMINICA: Toti copiii au nevoie de un alt sistem educational

Copiii din Romania au nevoie de un alt sistem educational, in conditiile in care 400. 000 dintre ei nu merg la scoala, a afirmat, miercuri, Gelu Duminica, director executiv al Agentiei de Dezvoltare Comunitara impreuna, scrie Agerpres.

Anunt pentru toti romanii de la bloc, incepand de luni. Arafat: Politia iti da amenda daca faci asta

Raed Arafat vine cu precizari despre noile masuri care urmeaza sa fie adoptate incepand de luni, 9 noiembrie. Amenzile vor curge pe banda rulanta, daca romanii nu se vor conforma. Ce trebuie sa stii pentru perioada urmatoare? Raed Arafat, precizari despre noile restrictii: Termeni si conditii Secretarul de stat a sustinut ca din acest moment .

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena a fost demis. Sunt tot mai multe dovezi ca atacul de luni putea fi evitat

Erich Zwettler, seful Oficiului de Stat pentru Protectia Constitutiei din Viena, a fost demis deoarece anchetele efectuate dupa atacul terorist de zilele trecute au aratat ca institutia pe care o conducea avea.

VIDEO. Reguli pentru campania electorala din pandemie

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din acest an incepe astazi si se va incheia pe dat.

Biden si Trump, lupta la sange pentru castigarea alegerilor din SUA. Reactia democratului dupa ce Trump si-a anuntat victoria inainte de aflarea rezultatelor

Batalia pentru Casa Alba dintre republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden avanseaza pe fondul alegerilor umbrite de pandemie si de polarizarea profunda. in SUA, marile statii TV prezinta rezultatele partiale bazate pe exit-poll-uri, in urma carora Donald Trump si-a anuntat deja victoria, creand un adevarat scandal. Cine conduce in clasamentul rezultatelor provizorii Pana in .

Alerta pentru toti romanii cu WhatsApp: dispar mesajele fara sa faci nimic. Se intampla deja

O schimbare majora ajunge pe WhatsApp si toti utilizatorii sunt vizati. Desi s-a vorbit si in trecut de aceasta noutate, acum e oficial si trebuie sa fii foarte atent la mesaje. WhatsApp a.

Prima reactie a lui Joe Biden dupa ce a fost ales presedinte: Sunt onorat ca m-ati ales ca sa conduc tara noastra. Voi fi un presedinte pentru toti americanii

DemocratulJoe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie,s-a declarat onorat de faptul ca a fost ales si a precizat,.

Monica Anisie: Cruciala se dovedeste a fi digitalizarea sistemului de educatie, cu accent pe asigurarea egalitatii de sanse pentru toti beneficiarii

La un an de la preluarea portofoliului de ministru, Monica Anisie este de parere ca digitalizarea educatiei din Romania este cruciala, iar la fel de importanta este si asigurarea egalitatii de sanse pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )