Libnet.ro
UNICEF

13:45

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

B1 B1,
in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi. continuă pe B1

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie incepe vineri si se va incheia pe 5 decembrie la ora 7. Campania se va fi in conditii similare celei pentru alegerile locale, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Astfel, intrunirile si evenimentele electorale desfasurate in spatiul inchis se vor desfasura cu maximum 20 de persoane, iar cele in aer liber cu maximum 50 de persoane. in cazul actiunilor desfasurate pe strada, numarul persoanelor care se deplaseaza sau formeaza un grup este limitat la 6, iar pentru actiunile din usa in usa la 2 persoane. De asemenea, cei care participa la o actiune electorala din usa in usa sau la una de distribuire a materialelor de propaganda electorala vor purta masca de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pe toata durata interactiunii intre acestea si cetateni, mentinand distanta fizica de minimum un metru intre oricare doi oameni, scrie News.

Parlamentare 2020: Vineri incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare Restrictiile impuse de pandemie Harta candidatilor

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 07:00. Anul acesta numarul candidatilor a crescut la 7. 136 fata de cei 6. 476 candidati in 2016). Lista tuturor candidatilor poate fi vazuta pe site-ul Biroului Electoral Central. Din cei 7. 136 de candidati, un numar de 4. 659 candideaza la Camera Deputatilor si 2. 477 la Senat. Exista 42 de candidati independenti, iar pentru cele patru locuri de deputat in circumscriptia strainatate candideaza 47 de persoane, iar alte 29 se lupta pentru cele doua locuri de senator. Pandemia a adus si restrictii in privinta desfasurarii campaniei electorale, asa cum s-a intamplat si la alegerile locale.

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. Care sunt regulile de protectie sanitara ce trebuie respectate (VIDEO)

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7. Pentru romanii din strainatate, scrutinul va avea loc in zilele de 5 si 6 decembrie, i.

Alianta USR-PLUS a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, printr-un miting digital

Alianta USR PLUS a dat startul campaniei electorale printr-un miting digital, primul de acest fel din Romania, eveniment la care a fost prezentat planul Aliantei pentru guvernarea tarii. Viziunea USR-PLUS pentru o Romanie fara hotie presupune eliminarea pensiilor speciale, Fara Penali in Functii Publice in Constitutie, un miliard de euro pentru sanatate, scoala de la 8 la 5, bani europeni pentru industriile viitorului - robotica, energie verde.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri si se incheie pe 5 decembrie. Reguli speciale, in contextul pandemiei de coronavirus

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie incepe vineri si se va incheia pe 5 decembrie la ora 7. Campania se va fi in conditii similare celei pentru alegerile locale, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

CIOLACU: Astazi cred ca vor fi peste 8.500 de cazuri de COVID-19

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca trendul ascendent al cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 va fi amplificat de desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, el opinand ca miercuri vor fi inregistrate peste 8. 500 de cazuri, iar saptamana viitoare se vor depasi 10. 000 pe zi, relateaza Agerpres.

Cifre spectaculoase. Ce partide voteaza romanii la alegerile parlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, rezultatele celor mai noi sondaje privind intentiile de vot ale romanilor pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie. Este vorba de sondajele realizate de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde si de IMAS.

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. S-au impus masuri speciale anti-COVID

Campania electorala pentru alegerile parlamentare incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7:00. Autoritatile au impus mai multe masuri de siguranta sanitara, in contextul pandemiei COVID-19, dupa ce in ultimele saptamani s-au inregistrat recorduri negative de infectari si decese.

Lista candidatilor din Satu Mare la alegerile parlamentare din 2020

Dupa scrutinul local, romanii sunt chemati la urne si in cadrul alegerilor parlamentare, care se vor desfasura pe 6 decembrie, in conditii exceptionale din cauza epidemiei de coronavirus. Masuri speciale vor.

Lista candidatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare se vor desfasura anul acesta pe data de 6 decembrie, in conditii speciale, avand in vedere pandemia de coronavirus si numarul cazurilor de infectie care creste de la o zi la alta: in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3117 seconds )