Libnet.ro
UNICEF

05:30

Capitanul campioanei mondiale Franta a fost ARESTAT. Cand va aparea Hugo Lloris in fata judecatorilor

B1 B1,
Capitanul campioanei mondiale Franta a fost ARESTAT. Cand va aparea Hugo Lloris in fata judecatorilor

Portarul francez Hugo Lloris a fost retinut in noaptea de joi spre vineri la Londra. Capitanul campioanei mondiale la fotbal Franta si al echipei Tottenham a fost retinut pentru conducere sub influenta. continuă pe B1

L'Equipe: Hugo Lloris, capitanul campioanei mondiale Franta, retinut pentru conducere sub infleunta bauturilor alcoolice

Portarul Hugo Lloris, capitanul campioanei mondiale Franta si al echipei Tottenham, a fost retinut, in noaptea de joi spre vineri, la Londra, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, informeaza lequipe. fr.

Italia: Un roman a fost arestat dupa ce a agresat o femeie intr-un spital

Un roman din Italia, in varsta de 35 de ani, a fost arestat, miercuri, fiind acuzat ca a agresat o femeie intr-un spital. Carabinierii au descins intr-o unitate spitaliceasca din Ancona, pentru a-l aresta pe.

Dascalul din Iasi, care si-a incendiat sotia, a fost arestat de oamenii legii

Crima ingrozitoare in judetul Iasi! Dascalul bisericii din Ciortesti a fost arestat dupa ce i-a dat foc sotiei sale, apoi a lasat-o sa moara dupao zi intreaga de chinuri groaznice. Mai mult, in.

VIDEO Politisti agresati verbal de un iesean: Ba, ia mana de pe mine, ca iti dau somn!. Barbatul a fost arestat pentru ultraj

Un tanar a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a agresat doi politisti in orasul Harlau. Oamenii legii i-au cerut barbatului actul de indentitate, iar acesta a devenit violent.

Un cetatean rus a fost arestat la Berlin pentru ca ar fi pregatit un atentat in Germania

Justitia germana a anuntat miercuri ca a arestat un presupus jihadist rus, suspectat ca a pregatit in 2016 un atentat in tara impreuna cu un complice francez, Clement Baur, aflat in detentie in alt caz la Marsilia, relateaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )