Libnet.ro
UNICEF

15:30

Caracatita: un fost sef BRD, acum la Volksbank, este implicat in cazul fraudelor bancare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Caracatita: un fost sef BRD, acum la Volksbank, este implicat in cazul fraudelor bancare

Lucian Cojocaru foto), fost director BRD si in prezent vicepresedinte Volksbank, sefi ai sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti si responsabili ATE Bank sunt cercetati de DIICOT in cazul fraudelor bancare, capii afacerii fiind Marius Locic si fratii. continuă pe Wall-Street Ro

Fost director BRD si actual vicepresedinte Volksbank,sefi de filiale BRD, in cazul ...

Lucian Cojocaru, fost director BRD si in prezent vicepresedinte Volksbank, sefi ai sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti si responsabili ATE Bank sunt cercetati de DIICOT in cazul fraudelor bancare, capii afacerii fiind Marius Locic si fratii Crestin, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Potrivit surselor citate, in aceasta afacere sunt implicati patru notari, unul dintre acestia fiind sotia lui Damian Draghici, Paula Rosenberg. Damian Draghici, consilier al premierului Ponta .

Dumitru Crestin spune ca nu este implicat in dosarul fraudelor bancare

Dumitru Crestin nu este implicat in cazul privind fraudele bancare, potrivit unui comunicat de presa din partea acestuia.

intai, BVB a fost pe Facebook, acum, Facebook este pe BVB

BVB are 640 de like-uri pe Facebook Bursa de Valori Bucuresti are cont pe Facebook din ianuarie 2010, iar, de vineri, actiunile retelei de socializare se regasesc in lista operatorului de piata.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )