Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Antena3 Antena3,
 Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul. continuă pe Antena3

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci.

Sinteza zilei. Care este planul secret al lui Kovesi

Ana Maria Roman a dezaluit, joi, la Sinteza zilei care este planul secret al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. S-a intrunit Consiliul de Coroana, care in DNA inseamna cei din conducerea.

Dieta de vedeta. Daniela Gyorfi a marturisit care este secretul siluetei sale. Ce consuma cantareata

Dieta de vedeta. La 49 de ani, Daniela Gyorfi are o silueta de invidiat. Cantareata a dezvaluit recent care este secretul pentru care se mentine in forma. Dieta de vedeta. Trebuie sa recunosc ca nu.

Honda Civic Type R Project P este unul dintre cele mai rapide modele pick-up

Cea mai recenta generatie Honda Civic Type R nu este doar cea mai rapida masina cu tractiune fata de pe circuitul de la Magny-Cours, dar si unul dintre cele mai rapide modele pick-up din lume in acest moment.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

Bataie in plina strada intre doi barbati. Incredibil care este motivul

Doi barbati s-au batut in plina strada din cauza ca unul dintre ei traversa soseaua mult prea incet. Incidentul a avut loc la o suta de metri fata de sediul politiei din Ramnicu.

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

nalta Curte a amnat, pentru 8 iunie, decizia n dosarul n care este judecat Dragnea / DNA a cerut 7 ani si jumatate de nchisoare pentru liderul PSD

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, marti, pentru 8 iunie, decizia in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit Agerpres.

Sentinta n dosarul n care este judecata fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar putea fi pronuntata astazi

Magistratii instantei supreme ar putea pronunta, marti, decizia in dosarul despagubirii frauduloase a omului de afaceri Gheorghe Stelian de catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), in care prejudiciul depaseste 60 de milioane de euro si in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia Alin Cocos, scrie News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )