Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care este ultima gluma despre vaccinul rusesc, potrivit lui Garry Kasparov

Hotnews Hotnews,
 Care este ultima gluma despre vaccinul rusesc, potrivit lui Garry Kasparov

Fostul campion modial la sah Garry Kasparov, cunoscut drept un oponent al actualului regim de la Kremlin, a publicat, pe Twitter, o gluma care circula prin Rusia despre vaccinul autorizat de Moscova. continuă pe Hotnews

Garry Kasparov, fostul campion mondial la sah, face ultima gluma despre vaccinul rusesc

Fostul campion modial la sah Garry Kasparov, cunoscut drept un oponent al actualului regim de la Kremlin, a publicat, pe Twitter, o gluma care circula prin Rusia despre vaccinul autorizat de Moscova.

Coronavirus in lume: India raporteaza un record global de cazuri noi Peste 8.500 de infectii noi in Franta

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a trecut de 27 de milioane, cel al deceselor asociate cu Covid-19 a ajuns la 883. 000, in timp ce peste 19 milioane de persoane au fost declarate vindecate de Sars-Cov-2, potrivit Worldometers. 07 Medicul lui Berlusconi, despre starea fostului premier italian, infectat cu Covid-19: Faza este delicata15. 38 Care este ultima gluma despre vaccinul rusesc, potrivit lui Kasparov 15. 04 Italia: Obligatia de izolare pentru cei care vin din Romania, extinsa 12. 28 Vaccinul Sinovac, administrat la 90% dintre angajatii companiei11. 21 India a raportat duminica 90. 632 de cazuri.

Studiu: Vaccinul rusesc impotriva Covid-19 aflat in dezvoltare ar declansa un raspuns imunitar

Desi a fost privit cu multe rezerve, vaccinul rusesc impotriva covid-19 aflat in dezvoltare in Rusia ar declansa un raspuns imunitar si nu ar antrena efecte nedorite grave, se arata intr-un studiu pr.

Dodon anunta ca va merge la Moscova pentru a testa pe el vaccinul rusesc impotriva COVID-19

Igor Dodon a anuntat joi, 3 septembrie, intr-un interviu pentru Europa Libera, ca intentioneaza sa aiba o vizita in timpul apropiat la Moscova, unde le va solicita autoritatilor ruse ca acestea sa-i ofere posibilitatea sa testeze pe propria lui piele vaccinul rusesc impotriva COVID-19.

Vaccinul rusesc anti-COVID produce anticorpi, potrivit unui studiu. Care sunt efectele adverse

Vaccinul anti-Covid-19dezvoltat si testat in Rusiaagenerat anticorpi la zeci de subiecti studiati si, in timp ce vaccinul a cauzat adesea efecte secundare, cum ar fi febra, acele reactii adverse au fost in mare parte usoare, potrivit datelor publicate in revista medicala The Lancet.

The Lancet: Vaccinul rusesc Sputnik-V declanseaza o reactie imunitara

Un studiu preliminar aparut vineri in revista medicala The Lancet arata ca vaccinul Sputnik-V, aflat in curs de dezvoltare in Rusia impotriva noului coronavirus, a declansat o reactie imunitara in randul tuturor voluntarilor care au participat la studii clinice in faze incipiente si nu a cauzat efecte indezirabile grave, fapt afirmat in urma cu o luna si de guvernul rus, care nu publicase insa datele aferente acestor cercetari.

Igor Dodon, despre creditul rusesc: Exista siguranta ca vom primi acest credit

Saptamana curenta au avut loc primele discutii concrete pe seama Acordul care prevede acordarea creditului rusesc in valoare de 200 de milioane de euro. in luna noiembrie se planifica incheierea negocierilor si semnarea Acordului. Cel putin asta declara seful statului Igor Dodon, in cadrul emisiunii Presedintele Raspunde, transmite IPN.

Alegeri locale 2020. Care este salariul primarului general al Bucurestiului

Gabriela Firea se bucura de un salariu lunar consistent in calitate de primar general al Capitalei. De altfel, luand in considerare functia pe care o exercita este cel mai bine platit ales local. Potrivit.

Alegeri locale 2020. Care este salariul unui primar de sector in Bucuresti

Primarii de sectoare s-au numarat printre alesii locali care s-au bucurat de o crestere semnificativa a veniturilor provenite din indemnizatiile lunare. La fel ca in cazul presedintilor de consilii judetene,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )