Libnet.ro
UNICEF

09:46

Care au fost cifrele inregistrate de Flanco de Black Friday 2017

Adevărul Adevărul,
Care au fost cifrele inregistrate de Flanco de Black Friday 2017

Black Friday 2017 a fost foarte profitabil pentru retaileri, cei mai multi dintre acestia inregistrand vanzari record, mai ales pe segmentele de ITC si electrocasnice. continuă pe Adevărul

in campania Black Friday 2017, Vegis.ro a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 172% fata de anul grecut

Propunand educeri de pana la 90% la produse naturiste, alimente bio, cosmetice si remedii naturiste, magazinul online de produse naturiste Vegis. ro a realizat vanzari cu 172% mai mari in cadrul campaniei Black Friday 2017, fata de Black Friday demarat anul trecut. cele mai vandute produse au fost din categoriile Alimentare si Cosmetice iar primele produse care s-au epuizat au fost Antioxivita si uleiul de cocos Niavis, urmate de produsele apicole precum laptisor de matca sau miere de Manuka.

Analiza Black Friday 2017. Cum s-a shimbat comportamentul cumparatorilor romani in acest an, in comparatie cu 2016

Black Friday 2017 in Romania a fost organizat, ca de obicei, cu o saptamana inainte de cel traditional din Statele Unite. Toate lanturile mari de magazine s-au grabit sa vina cu oferte iesite din comun, iar romanii s-au inghesuit sa le cumpere.

Cifrele eMAG de Black Friday stabilesc un record impresionat pentru Romania

EMAG a incheiat Black Friday pe 17 noiembrie la ora 24. Totusi, abia acum a facut un bilant pe care il prezinta public. eMAG prezinta acum datele oficiale despre Black Friday. Chiar daca evenimentul n-a tinut decat o zi, mai poti prinde oferte la Crazy Days, campanie cu reduceri la fel de mari si la [].

Flanco a inregistrat vanzari de 200 milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail a inregistrat vanzari in valoare de 200 milioane de lei in cea de-a 7-a editie de Black Friday, cu 30% mai mult fata de anul precedent, cand cel mai asteptat eveniment de shopping s-a intins pe o durata de timp similara, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumparat piatra naturala in valoare de 500.000 Euro (P)

Oferind un discount de pana la 80% la peste 1. 000 kilograme de piatra aflata la promotie, PIATRAONLINE a realizat vanzari de peste 500. 000 Euro pentru materiale din piatra naturala de Black Friday. Clientii au ales modelele din piatra atat din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cat si online, unde compania a inregistrat un numar record de accesari/zi, adica peste 25. 000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri in cele 12 ore de functionare.

La mare cautare cartile din categoriile Beletristica si Carti pentru copii. Bilant Black Friday libris.ro: 70.000 carti vandute

Cartile au avut cautare in campania Black Friday din acest an, retailerul online libris vanzand carti in valoare de peste 1,5 milioane de lei, dublu ca rezultate fata de anul precedent, aceasta fiind si o ocazie si pentru a darui. Cele mai vandute carti au fost cele din categoria Beletristica, urmate de cele din categoria Carti pentru copii iar autorii cu cele mai multe carti vandute au fost un autor roman contemporan, Petronela Rotar si clasicul rus Lev Tolstoi.

De Black Friday, E.ON Flash iti da liber la energie

ON Flash, furnizorul de electricitate si gaze naturale 100% digital, vine cu o super oferta de Black Friday: trei luni gratuite si cel mai bun pret de furnizare din piata, garantat doi ani.

Black Friday Special la kika, inca un motiv sa-ti decorezi casa (P)

Si anul acesta luna noiembrie aduce un eveniment important pentru iubitorii de design si amenajari interioare. kika, magazinul de mobilier si decoratiuni interioare, se alatura, pentru al 4-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday anuntand sute de reduceri de pana la 50% atat in magazin, cat si online, pe kika. ro. in plus, pe langa ofertele de Black Friday, clientii isi pot achizitiona produsele preferate si in rate fara dobanda, sistem asigurat de kika prin partenerii sai.

ANPC a primit deja cateva sute de reclamatii despre Black Friday desi aceasta perioada de promotii abia a inceput

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a primit deja cateva sute de plangeri cu privire la promotiile de Black Friday, desi aceasta perioada de promotii este abia la inceput, a declarat, joi, presedintele ANPC, Bogdan Pandelica.

ANPC a primit cateva sute de reclamatii cu privire la Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit deja cateva sute de plangeri cu privire la promotiile de Black Friday, insa aceasta perioada de promotii este abia la inceput, a declarat, astazi, presedintele institutiei, Bogdan Pandelica, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2838 seconds )