Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care sunt cele mai importante TEORII ale conspiratiei care s-au dovedit a fi REALE

B1 B1,
Care sunt cele mai importante TEORII ale conspiratiei care s-au dovedit a fi REALE

Fie ca vorbim de prabusirea celor doua turnuri gemene din Statele Unite, fie ca ne referim la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, mereu au existat diverse teorii care au tinut sa dovedeasca contrariul, unele. continuă pe B1

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici.

Numai de bine. Cele mai cautate meserii ale viitorului

'Ce vrei sa te faci atunci cand o sa fii mare?' - ati auzit de multe ori intrebarea asta cand erati copii. Desigur, nu ne mai gandim la raspunsurile care aveau legatura cu.

Justin Bieber a fost detronat! Cine este artistul care are cele mai multe vizualizari pe YouTube (VIDEO)

Justin Bieber nu mai este in topul celor mai vizionati artisti pe Youtube. Cantaretul canadian a fost detronat de un artistul mexican Juan Gabriel, relateaza Billboard, potrivit.

Modificari la legea RCA: Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt aduse mai multe schimbari privind politele obligatorii (VIDEO)

Soferii tineri vor putea rasufla usurati, nu vor mai avea polite scumpe din cauza varstei. in plus, cartea verde va fi necesara doar pentru cei care ies din tara. Acestea sunt doar o parte dintre.

Horoscop: Top 3 cele mai materialiste zodii

Care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari! Berbecii Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac.

Romania ocupa locul zece in UE la cele mai ieftine bilete de avion. Cat costa, in medie, o calatorie

Romania se afla pe locul zece intr-un top al tarilor din UE cu cele mai mici preturi ale biletelor de avion. Un bilet de avion cumparat in tara noastra costa, in medie, 12 dolari pentru fi.

incepe Liga Campionilor. Totul despre noul sezon al celei mai importante competitii din fotbalul european

Astazi debuteaza cel de-al 62-lea sezon al celei mai importante competitii fotbalistice intercluburi din lume, pentru care forul european pune la bataie 1,25 miliarde de euro.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Moda selfie-urilor extreme provoaca victime. in ultimii doi ani, 49 de tineri si-au pierdut viata incercand sa realizeze fotografii inedite, in cele mai periculoase locuri din lume.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )