Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oscarul in turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din Europa

Cele mai bune destinatii din Europa au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt acestea si cat te costa sa ajungi in vacanta aici. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cele mai bune aparitii de la Bazaar Icons Party

In New York a avut loc aseara noua editie a petrecerii organizata de revista Harpers Bazaar, Bazaar Icons Party. La eveniment au luat parte nume cunoscute din showbiz si din industria de moda. Iata cum s-au imbracat! .

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 este cel mai bun telefon Samsung, dar problema bateriei este una suficient de grava cat sa-l eviti. Acestea sunt cateva alternative.

Cele mai bune gogosi mexicane, Churros

Daca sarbatoresti ceva alaturi de cei dragi, serveste-i cu cateva gogosi spaniole cu sos de ciocolata, extrem de delicioase! Gogosile calde, pudrate cu zahar si scortisoara, sunt servite alaturi de un sos cald de ciocolata. incearca si tu reteta si te vei convinge de cat de gustoase sunt!.

Cele mai bune DOUA lucruri pe care le poti face pentru COPILUL TAU

Imaginati-va urmatorul scenariu: Ati dus copilul la scoala, v-ati stabilit planurile pentru ziua ce urmeaza, va pregatiti de actiune cand primiti un mesaj ca acesta si-a uitat DIN NOU) caietul de teme acasa si are.

Care sunt cele mai importante TEORII ale conspiratiei care s-au dovedit a fi REALE

Fie ca vorbim de prabusirea celor doua turnuri gemene din Statele Unite, fie ca ne referim la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, mereu au existat diverse teorii care au tinut sa dovedeasca contrariul, unele.

Horoscop: Top 3 cele mai materialiste zodii

Care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari! Berbecii Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac.

Cele mai gustoase vinete pane

Preparatele de sezon sunt binevenite. Cele mai gustoase vinete pane le poti prepara in maximum o ora. Ai grija insa sa sarezi feliile de vinete pentru a le elimina amareala. Vor fi mult mai bune.

Ziua in care lumea s-a oprit in loc. 15 ani de la atentatele din 11 septembrie. Cei cinci romani ucisi in Turnurile Gemene din New York, in cele mai grave atacuri teroriste din istorie. A murit atunci si un arhitect de geniu din Republica Moldova

Atentatele de la New York, din 11 septembrie 2001, au ucis peste 3. 000 de persoane. A fost cel mai mare atac terorist din istorie, executat in Statele Unite, de organizatia terorista Al-Qaida. Cinci romani sunt printre cei ucisi in acest atac. Acestea sunt povestile lor.

Modificari la legea RCA: Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt aduse mai multe schimbari privind politele obligatorii (VIDEO)

Soferii tineri vor putea rasufla usurati, nu vor mai avea polite scumpe din cauza varstei. in plus, cartea verde va fi necesara doar pentru cei care ies din tara. Acestea sunt doar o parte dintre.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )