Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care sunt greselile de contabilitate descoperite in dosarele pentru trecerea in somaj tehnic

Adevărul Adevărul,
Care sunt greselile de contabilitate descoperite in dosarele pentru trecerea in somaj tehnic

Peste 5. 000 de buzoieni au intrat deja in somaj tehnic, din cauza pandemiei. AJOFM Buzau incearca sa prelucreze cat mai multe dosare intr-un termen scurt, insa demersul este ingreunat de numeroasele erori din evidentele contabile ale unora dintre angajatorii care trimit personal in somaj tehnic. continuă pe Adevărul

Care sunt pasii pentru a indeparta si dezinfecta corect o masca de protectie - VIDEO

Folosirea mastilor de protectie este un gest care ar trebui sa ne intre in obisnuinta in aceasta perioada. Chiar daca in numai cateva orase din Romania au introdus o obligativitate in acest sens, specialistii ne recomanda tuturor sa ne protejam atunci cand iesim in public. Gabriel Gurguta, medic specialist in boli infectioase a stat de vorba cu Ela Craciun si a explicat care sunt pasii pentru a indeparta si dezinfecta corect o masca de protectie.

Cum functioneaza, de fapt, sistemul Google si Apple prin care sunt urmariti cei infectati cu virusul

Pe 10 aprilie, Google si Apple au anuntat ca vor colabora in cel mai ambitios proiect: monitorizarea celor care sunt infectati si contactele lor. Chiar daca suna a ceva din sfera SF sau Big.

Programul Rabla 2020. Dosarele pentru programele Rabla si Rabla Plus se depun exclusiv online: pasii pe care trebuie sa-i parcurgi

Depunerea dosarelor pentru Programul Rabla 2020 continua, dar in conditii speciale din cauza crizei generate de noul coronavirus COVID-19). Depunerea dosarelor pentru Programul Rabla 2020 se va face.

Care-s pietele din Bucuresti inchise pentru ca nu respectau regulile de distantare sociala

Inspectorii ANPC au controlat mai multe locuri de cumparaturi aglomerate din Bucuresti pentru a vedea daca-s respectate regulile pe timpul pandemiei. Rezultatele n-au fost pe deplin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )