Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinala a turneului Miami Open

Antena3 Antena3,
Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinala a turneului Miami Open

Jucatoarele de tenis Andrea Petkovic Germania), locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, si Carla Suarez Navarro Spania), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, se vor intalni, joi, in prima semifinala a. continuă pe Antena3

WTA Miami: Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic, prima semifinala a competitiei

Andrea Petkovic favorita numarul 9) si Carla Suarez Navarro favorita numarul 12) s-au calificat in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.

Miami 2015. Se cunosc primele doua semifinaliste ale turneului

Prima semifinala, din cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami, se va disputa intre jucatoarele Andrea Petkovic Germania), cap de serie numarul 9 si Carla Suarez Navarro Spania), cap de serie numarul 12.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )