Libnet.ro
UNICEF

15:45

Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan: Uzina din Tanger poate deveni mai competitiva decat cea de la Pitesti

Hotnews Hotnews,
 Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan: Uzina din Tanger poate deveni mai competitiva decat cea de la Pitesti

In prezent, uzina Dacia de la Mioveni si cea din Tanger se situeaza la acelasi nivel de competitivitate, fiecare dintre ele avand o serie de avantaje si dezavantaje, insa in viitor Tanger are potentialul de a depasi uzina romaneasca, a spus intr-o discutie cu presa la Salonul Auto de la Frankfurt, Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan. Intra in articol pentru a citi si despre cat de mult s-a schimbat proiectul uzinei de la Tanger dar si de ce considera Ghosn ca Dacia este o marca regionala fara produse specifice. continuă pe Hotnews

Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan: Cand va exista cerere vom produce o masina electrica Dacia cu un pret acceptabil

O masina electrica marca Dacia va putea fi construita si ar putea sa aiba un pret acceptabil, insa obstacolul cel mai mare este ca acum nu exista cerere pentru asa ceva, a spus Carlos Ghosn, CEO al Renault-Nissan, raspunzand la o intrebare a HotNews. Desi masinile electrice nu mai sunt cool in ochii publicului si vanzarile au crescut clar sub asteptari, Ghosn se arata extrem de optimist cand e vorba de vitorul lor, un argument fiind si faptul ca Nissan Leaf este cel mai vandut model electric si e produs de compania pe care Ghosn o conduce.

Uzina Dacia-Renault din Tanger vinde sub asteptari, a doua linie de asamblare este insa aproape gata

Uzina Dacia-Renault care produce Lodgy si Dokker in Maroc a livrat 100. 000 de masini in cele 19 luni de cand e functionala, iar in prezzent a doua linie de asamblare este aproape gata, a spus intr-o discutie cu presa la Salonul Auto de la Frankfurt, Christophe Kugler, seful regiunii Euromed la Renault. El nu a dorit sa confirme ca urmatorul model ce se va adauga la Tanger este Sandero, insa presa franceza a scris ca productia va incepe in octombrie. Dacia a adus la Frankfurt versiunea facelift a lui Duster, model al carui pret porneste de la 10. 490 euro in Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )