Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Antena3 Antena3,
Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Europarlamentarul PSD Carmen Avram tinteste voalat in directia lui Dan Barna atunci cand vine vorba despre tonul dur al Raportului MCV. intr-o postare pe Facebook dupa aparitia raportului, Avram acuza. continuă pe Antena3

Carmen Avram, despre raportul MCV: Multe dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate de Dan Barna

Carmen Avram sustine camulte dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate chiar de Dan Barna, cel care mai nou are si . dosar penal pentru suspiciuni de frauda cu fonduri europene.

Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca Raportul Comisiei Europene privind Mecanism.

Raportul MCV critica dur Romania: Lupta impotriva coruptiei a involuat in ultimul an. Reactia vehementa a Vioricai Dancila

Comisia Europeana a adoptat astazi ultimul sau raport privind evolutia situatiei din Romania in domeniul reformei sistemului judiciar si al luptei impotriva coruptiei, in contextul angajamentelor asumate de ac.

SURSE Raport MCV extrem de dur pentru Romania. CSM si DNA, criticate

Raportul MCV pentru Romania este cel mai dur din ultimii 10 ani. Expertii Comisiei Europene noteaza ca lupta anticoruptie a scazut dramatic, iar activitatea DNA este intr-un declin semnificativ, arata un prim draft.

Raportul MCV pe justitie a fost publicat: Preocupare majora privind evolutiile din primele luni ale lui 2019. Romania ramane sub supraveghere pentru ca nu a pus in aplicare recomandarile Comisiei Europene

Comisia Europeana a publicat marti raportul MCV privind evolutia justitiei din Romania! Acesta este unul dur in care se condamna evolutiile de la inceputul anului si se arata ca Romania nu a urmat.

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

Raportul MCV privind Bulgaria. Comisia Europeana considera ca statul vecin si-a indeplinit angajamentele asumate in momentul aderarii la UE

Comisia Europeana afirma, in comunicatul referitor la raportul MCV, ca progresele inregistrate de Bulgaria sunt suficiente pentru a considera indeplinite angajamentele asumate in momentul aderarii la UE. Decizia finala privind ridicarea MCV va fi luata dupa consultarea Consiliului UE si a PE.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a reactionat marti fata de raportul MCV privind Romania, precizand ca, dupa investirea guvernului si a noii Comisii Europene, va exista un dialog direct pentru a conveni un plan de actiune astfel incat si Bucurestiul sa scape cat mai repede de monitorizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )