Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan. continuă pe Antena3

Sedinta de urgenta la Guvern, convocata de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Ministrii au fost chemati la ora 13. in curs de actualizare .

Tensiuni in Guvern! SURSE: Carmen Dan refuza solicitarea premierul Dancila de a demisiona din fruntea Ministerul de Interne (VIDEO)

PSD continua sa fie pe un butoi de pulbere dupa plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova! Desi Viorica Dancila parea ca s-a instalat bine in fruntea partidului dupa sedinta de marti de Comitet Executiv al PSD c.

Carmen Dan, pe lista neagra a Vioricai Dancila. Ministrul de Interne, chemata de urgenta la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a chemat-o, miercuri, in sedinta pe Carmen Dan. Potrivit surselor politice, ministrul de Interne este pe lista neagra a prim-ministrului. Acesteia i se imputa o reputatie deloc.

Melescanu si Carmen Dan raman in Guvern in ciuda scandalurilor. Viorica Dancila: Vom face o analiza pe toate ministerele, inclusiv MAI si MAE

Teodor Melescanu va ramane in continuare in fruntea Ministerul Afacerilor Externe, iar Carmen Dan isi va pastra pozitia de Ministru de Interne in ciuda faptului ca surse politice sustin ca demisia sa a fost.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Hans Klemm la Guvern, la doar doua zile dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri dimineata, o intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, la Guvern. Discutiile intre cei doi vin dupa ce Liviu dragnea a fost trimis dupa gratii, iar PSD schimba.

Viorica Dancila: Nu voi mai lucra cu Anca Alexandrescu. Nici la Guvern, nici la partid!

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv Nation CExN), ca o va elibera din functia de la Guvern pe Anca Alexandrescu, consilier onorific pe probleme.

Ministrii, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de URGENTA, dupa rezultatele de la alegeri

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Dancila a chemat ministrii pentru a discuta, cel mai probabil, despre.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. Categoric nu demisionez

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Viorica Dancila s-a intalnit miercuri cu Hans Klemm si cu Mircea Geoana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit miercuri dimineata cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, la Guvern. La scurt timp, dupa aceasta vizita, a ajuns la guvern si Mircea Geoana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )