Libnet.ro
UNICEF

15:45

Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre numarul mare de jandarmi prezenti la audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Jandarmeria pazeste acolo in mod frecvent. A fost o prezenta numeroasa de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, intrebat de numarul mare de jandarmi prezenti la sediul DNA in momentul audierii liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la noul dosar in care este pus sub urmarire penala pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu, a spus ca jandarmeria pezeste in mod frecvent acolo, in fiecare zi. continuă pe Hotnews

DNA nu a solicitat prezenta jandarmilor la venirea lui Dragnea. Carmen Dan i-a trimis, ca sa aiba grija de Daddy

Jandarmeria Capitalei a venit cu lamuriri, dupa ce a fost remarcat un numar considerabil de jandarmi prezenti in fata DNA, chiar la venirea lui Liviu Dragnea. Prezenta unui dispozitiv suplimentar a fost.

Carmen Dan, reactie dupa gafa de joi: Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! Sunt om, nu masina

Ministrul Carmen Dan a reactionat, pe Facebook, dupa gafa pe care a facut-o joi. Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! Sunt om, nu sunt masina! imi cer scuze insa pentru.

Sunt om, nu masina!. Carmen Dan, explicatii dupa gafa: Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, face precizari dupa recenta gafa pe care a comis-o. Sefa de la MAI scrie pe Facebook ca nu isi va cere scuze dupa ce a spus ca un om are un nume si un pronumerdquo.

Carmen Dan, dupa confuzia prenume - pronume: Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! Sunt om, nu masina!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, care in urma cu o zi a confundat prenumele cu pronumele, afirma intr-o postare pe Facebook ca nu isi cere scuze pentru ca pronuntat gresit un sunet, dar ca isi cere scuze in schimb pentru iritare, pentru oboseala, pentru momentul in care m-a parasit calmul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )