Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan si Viorica Dancila au ramas pe dinafara listelor PSD pentru Parlament

Antena3 Antena3,
Carmen Dan si Viorica Dancila au ramas pe dinafara listelor PSD pentru Parlament

PSD Teleorman si-a definitivat listele de candidati pentru Senat si Camera Deputatilor iar fostul ministru de interne Carmen Dan si fostul premier Viorica Dancila nu se regasesc pe aceste liste. continuă pe Antena3

Deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa, care au facut scandal intr-o saormerie, refuzand sa poate masca, in fruntea listei PSD pentru un nou mandat in Vaslui Viorica Dancila, lasata in urma Listele PSD pentru 14 judete

Deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa ocupa locurile 2 si 3 pe lista PSD Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar. in schimb, fostul premier Viorica Dancila, care acuza ca Liviu Dragnea trage sforile din inchisoare pentru ca ea sa nu fie candidat la parlamentare, nu se regaseste pe lista PSD Teleorman pentru alegerile programate in 6 decembrie.

Alegeri parlamentare: Social-democratii Adrian Solomon si Irinel Stativa, protagonistii unui scandal intr-un local din Centrul Vechi, candideaza la Vaslui. Viorica Dancila si Carmen Dan nu mai apar pe listele PSD

PSD a validat, miercuri, listele de candidati la alegerile parlamentare pentru 14 judete. Nume grele din randul social-democratilor deschid listele candidaturilor din mai multe judete. Este vorba, printre altii, de.

Viorica Dancila, editorial in Jerusalem Post unde explica cum ar trebui Occidentul sa regandeasca relatia cu Rusia

M-am gandit mult cum sa incep acest articol si, fiindca redactia noastra e una foarte serioasa, nu pot decat sa va rog ca 10 minute sa va prefaceti. Da, Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a scris un editorial pentru respectatul ziar israelian The Jerusalem Post unde explica Occidentului ca relatia cu Rusia trebuie regandita, ca actualul sistem de sanctiuni este infeficient, ba chiar periculos prin faptul ca izoleaza Rusia si sporeste sentimentele anti Occidentale in randul populatiei.

Viorica Dancila, editorial in Jerusalem Post, unde explica cum ar trebui Occidentul sa regandeasca relatia cu Rusia

M-am gandit mult cum sa incep acest articol si, fiindca redactia noastra e una foarte serioasa, nu pot decat sa va rog ca 10 minute sa va prefaceti. Da, Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a scris un editorial pentru respectatul ziar israelian The Jerusalem Post unde explica Occidentului ca relatia cu Rusia trebuie regandita, ca actualul sistem de sanctiuni este ineficient, ba chiar periculos prin faptul ca izoleaza Rusia si sporeste sentimentele anti Occidentale in randul populatiei.

Viorica Dancila, editorial in limba engleza in Jerusalem Post:Influenta Rusiei in afacerile europene este atat agresiva, cat si daunatoare

Fostul premier Viorica Dancila a scris un editorial in limba engleza pentru Jerusalem Post in care vorbeste despre relatia Uniunii Europene cu Rusia.

Cum arata Viorica Dancila in tinerete. Avea parul brunet in liceu, coafat dupa moda de atunci

Viorica Dancila a fost luni la rand pe micile ecrane sau pe primele pagini ale ziarelor. Viata ei politica a atras atentia, dar si viata sa personala. A adoptat un copil cand era foarte tanara, cand statea in Videle. Iata cum arata aceasta in urma cu ani de zile, la liceu, pe cand era o simpla tanara care nu isi imagina inca ca o Romanie intreaga o sa o cunoasca.

Baronii si vedetele PSD lasate pe dinafara listelor pentru parlamentare

Pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 2020 apar mai multe surprize. Concret, lipsesc zeci de candidati traditionali ai PSD - membri care si-au lasat amprenta, fie pozitiva sau negativa, asupra partidului, dar si membri care aveau promis un fotoliu de parlamentar cu luni in urma, ramanand acum sa-si incerce norocul la alte partide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )