Libnet.ro
UNICEF

01:06

CarPlay, proiectul Apple pentru masinile din viitorul apropiat

Antena3 Antena3,
CarPlay, proiectul Apple pentru masinile din viitorul apropiat

Apple a anuntat un parteneriat cu mai multi producatori de automobile, pentru a integra iPhone in sistemele multimedia ale masinilor. CarPlay va include o consola cu touchscreen pe volan, care va activa Siri, . continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, avizat favorabil in comisiile pentru Cultura din Parlament.

Kelemen Hunor, propus ca ministru pentru portofoliul Culturii, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor pentru cultura din Camera Deputatilor si din Senat, cu 19 voturi pentru, 13 impotriva si o abtinere, informeaza Mediafax. A fost si este o onoare sa fiu propus pentru aceasta functie, pe care am mai detinut-o pentru o perioada de doi ani si aproape sase luni. ) M-am uitat in programul de guvernare votat in 2012, am citit capitolul cultura si trebuie sa va spun ca acest .

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice .

Ce industrii vor utiliza frecvent aplicatiile mobile in viitorul apropiat

Companiile din sectorul financiar, bancar si al asigurarilor comunica cu clientii prin intermediul aplicatiilor mobile mai des decat companiile din alte industrii, insa situatia se va schimba in cativa ani, potrivit Interactive Intelligence Group Inc.

IFC, imprumut de 25 milioane euro pentru infrastructura din Timisoara

Corporatia Financiara Internationala IFC) va imprumuta municipalitatea din Timisoara cu 25 milioane de euro, pentru a sprijini dezvoltarea orasului si infrastructura sociala, precum si afacerile locale, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Vesti proaste pentru turismul din Romania. Numarul vizitatorilor straini, in scadere

O statistica INS arata ca numarul de turisti in structurile de cazare din Romania a scazut cu 0,4% in luna ianuarie. Datele INS arata ca s-a diminuat si numarul de nopti de cazare, cu 2,3% si, in.

Ajutor pentru vecinii din Ucraina: Un avion militar cu medici SMURD la bord a decolat spre Kiev

O aeronava care apartine Ministerului Apararii Nationale a decolat de la baza militara 90, ca sa preia 12 raniti de la Kiev. Acestia vor fi tratati in spitalele Floreasca, Bagdasar, Universitar si Elias din.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )