Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ajutor pentru vecinii din Ucraina: Un avion militar cu medici SMURD la bord a decolat spre Kiev

B1 B1,
Ajutor pentru vecinii din Ucraina: Un avion militar cu medici SMURD la bord a decolat spre Kiev

O aeronava care apartine Ministerului Apararii Nationale a decolat de la baza militara 90, ca sa preia 12 raniti de la Kiev. Acestia vor fi tratati in spitalele Floreasca, Bagdasar, Universitar si Elias din. continuă pe B1

12 raniti din Ucraina, tratati la Bucuresti.

Guvernul Romaniei a decis, la solicitarea ambasadei tarii noatsre la Kiev, sa trimita un avion militar in capitala Ucrainei pentru a prelua 12 raniti in urma manifestatiilor violente din Euro Maidan, pentru a fi tratati in spitale din Bucuresti, a anuntat secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, citat de Mediafax. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului. Arafat a precizat ca un grup de lucru interministerial se va intruni joi in vederea planificarii acestei .

Romania sare in ajutorul victimelor din Kiev. Arafat: 12 raniti din Ucraina vor fi tratati in spitalele romanesti

Raed Arafat a anuntat ca 12 persoane, ranite in conflictele de la Kiev, vor fi aduse si tratate in spitalele din Romania. Victimele vor ajunge in tara in urmatoarele zile cu un avion militar si vor fi.

Arafat: Un numar de 12 pacienti raniti in urma violentelor din Ucraina vor fi tratati in Romania

Secretarul de stat al Ministerului de Interne, Raed Arafat, a anuntat ca Romania va primi 12 pacienti raniti in urma violentelor din Ucraina. O sedinta in acest sens, la care va participa o echipa de medici.

UPDATE: 11 dintre ranitii din Ucraina au ajuns la Bucuresti

UPDATE 14:50 -11 dintre ranitii din Ucraina au ajuns in urma cu putin timp in Bucuresti. Acestia au fost adusi cu un avion al MApN si au fost preluati de autospeciale SMURD, cu care urmeaza sa fie tran.

Interfax: Ucraina datoreaza Gazprom 1,64 miliarde de dolari, pentru livrari din 2013 si 2014.

Compania ucraineana Naftogaz datoreaza gigantului rus Gazprom 1,45 miliarde dolari pentru gaze naturale livrate in 2013 si 190 de milioane de dolari pentru livrarile din acest an, afirma compania rusa intr-un prospect, relateaza agentia Interfax Ukraine, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. Ucraina cere ONU sa monitorizeze Crimeea Potrivit agentiei, care afirma ca a putut sa vada un prospect Eurobond, compania .

Ban Ki-moon face apel la calm si dialog in criza din Ucraina

Secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, a lansat un apel la calm si la reluarea dialogului pentru rezolvarea crizei din Ucraina, in contextul reuniunii de urgenta a Consiliului de Securitate dupa ce.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste, vineri seara, pentru consultari, pe tema crizei din Ucraina. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora Romaniei), a anuntat purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, conform Mediafax. Lituania, care asigura in prezent presedintia Consiliului de Securitate ONU, a cerut acestui organism sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea .

Ce spune Vladimir Putin despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, face apel la evitarea escaladarii crizei din Ucraina. Liderul rus a subliniat necesitatea normalizarii situatiei cat mai rapid, conform unui comunicat al Kremlinului, citat.

Merkel cere evitarea actiunilor care risca sa amplifice criza din Ucraina.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, evitarea oricarei actiuni care ar putea contribui la agravarea situatiei din Ucraina, informeaza Mediafax. Cancelarul Merkel si-a exprimat preocuparea in legatura cu destabilizarea situatiei din Ucraina. Orice actiune care ar putea contribui la agravarea situatiei trebuie evitata, a declarat Steffen Seibert, purtatorul de cuvant al Guvernului german. Citeste si: Putin cere evitarea escaladarii crizei de la .

Tensiunile din Ucraina alimenteaza cererea de aur

Pretul futures al aurului a urcat si ieri, pe piata din New York, dupa ce, cu o zi in urma, a consemnat nivelul maxim al ultimelor 17 saptamani, in baza speculatiilor potrivit carora cererea de active considerate sigure va creste din cauza tensiunilor din Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )