Libnet.ro
UNICEF

17:01

Kelemen Hunor, avizat favorabil in comisiile pentru Cultura din Parlament.

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor, avizat favorabil in comisiile pentru Cultura din Parlament.

Kelemen Hunor, propus ca ministru pentru portofoliul Culturii, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor pentru cultura din Camera Deputatilor si din Senat, cu 19 voturi pentru, 13 impotriva si o abtinere, informeaza Mediafax. A fost si este o onoare sa fiu propus pentru aceasta functie, pe care am mai detinut-o pentru o perioada de doi ani si aproape sase luni. ) M-am uitat in programul de guvernare votat in 2012, am citit capitolul cultura si trebuie sa va spun ca acest . continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: UDMR va avea vicepremier, Cultura, Mediul si 14 secretari de stat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, luni, ca, potrivit negocierilor cu USD, organizatia sa va avea un post de vicepremier, ministerele Culturii si Mediului si 14 posturi de secretari de stat.

Kelemen Hunor: Nu vom avea un protocol secret cu USD.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, pentru Gandul, ca protocolul pe care il va semna cu USD nu va fi unul secret, asa cum a acuzat Traian Basescu, relateaza Mediafax. Dupa ce presedintele Traian Basescu a acuzat ca negocierile dintre UDMR si USD se vor concretiza intr-un protocol secret, insiruind o serie de conditii pe care le-ar fi cerut Uniunea si care ar schimba programul de guvernare, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Gandul ca informatia este una .

Kelemen Hunor: Nu vom avea un protocol secret cu USD

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, pentru Gandul, ca protocolul pe care il va semna cu USD nu va fi unul secret, asa cum a acuzat Traian Basescu. Dupa ce presedintele.

Kelemen Hunor, ironizat din prima zi de guvernare. Felix Rache: Sa ne multumeasca, pentru ca nu e si Vadim Tudor

Surprize pentru UDMR, inca din prima zi de guvernare alaturi de USD. Ca o ironie, Kelemen Hunor - propus de premierul Ponta ca vicepremier si ministru al Culturii - a fost audiat, marti, de comisiile parlamentare,.

UPDATE. Kelemen Hunor a primit mandatul de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru ...

UPDATE: Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a primit mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali pentru negocierea intrarii la guvernare alaturi de USD. Hunor a declarat ca nu va transmite prin presa ministerele pe care le vizeaza UDMR pentru intrarea la guvernare, dar surse B1 TV sustin ca maghiarii vor Ministerele Culturii si Mediului, precum si mai multe posturi de prefecti. Romania trebuie sa ramana o tara stabila. Veti afla ce am cerut dupa negociere, a subliniat liderul UDMR.

UPDATE Kelemen Hunor confirma ca UDMR intra la guvernare si va avea doua ministere, un post de vicepremier si 14 secretari de stat. Guvernul va avea patru vicepremieri

Liderul UDMR Kelemen Hunor a confirmat luni ca UDMR va intra la guvernare si va avea Ministerul Culturii, Ministerul Mediului, un post de vicepremier precum si 14 secretari de stat. Acordul politic va fi semnat la ora 15. 30 impreuna cu premierul Victor Ponta, cand va fi facut public, iar premierul va anunta componenta guvernului. Hunor a subliniat faptul ca programul de guvernare din 2012 nu se schimba. Victor Ponta: Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Kelemen Hunor vor primi un post de vicepremier.

Kelemen Hunor: Intrarea UDMR la guvernare ar fi un lucru bun pentru Romania

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, in fata celor peste o suta de delegati la Consiliul Reprezentantilor Unionali de la Targu Mures ca, daca Uniunea va accepta sa intre la guvernare, va .

Kelemen Hunor: Am decis sa intram la guvernare. UDMR va avea doua ministere si un post de vicepremier

LiderulUDMR Kelemen Hunor a declarat luni, dupa negocierile cu USD, ca Uniunea a acceptat sa intre la guvernare, urmand sa detina doua ministere si un vicepremier. Am constatat ca Romania are nevoie.

Kelemen Hunor: Protocolul pe care il vom semna cu USD nu va fi unul secret

Protocolul pe care UDMRil va semna cuUSD nu va fi unul secret, a declarat, duminica, presedintele Kelemen Hunor, precizand ca afirmatia facuta de Traian Basescu este falsa. Dupa ce presedintele.

UPDATE. Kelemen Hunor, despre intrarea la guvernare: Vom incepe discutiile cu un acord politic

UPDATE 13:20 -Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat, la finalul reuniunii, ca UDMR va cere un acord cu Guvernul, inainte de a discuta functii sau portofolii si ca decizia va fi luata in zilele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )