Libnet.ro
UNICEF

09:30

Caru' cu vedete: Madalina Ghenea a ramas fara logodnic dupa 38 de zile; Monica Dascalu a oprit de urgenta la piata. Pe stirista PRO au lovit-o... poftele; Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile

Hotnews Hotnews,
 Caru

A schimbat microfonul cu biberonul! Fotografii inedite cu rockerul Cornel Ilie Vunk) in chip de tata. Imbiat de vremea buna si de. Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile. Andreea Marin sufera de o problema medicala ce. continuă pe Hotnews

Halucinant. Batrani lasati fara case dupa ce au fost drogati

Zeci de oameni au ramas fara locuinta dupa ce au nimerit in capcana unei retele criminale. Victimele gruparii era persoanele singure care sufera de dependenta alcoolica sau narcotica, precum si.

Cum arata Madalina Ghenea fara operatii estetice

Madalina Ghenea este admirata pretutindeni pentru frumusetea ei. Putini stiu, insa, cum arata vedeta in urma cu 10 ani, pe cand era model si inca nu suferise nicio operatie estetica sau interventie de remodelare a trasaturilor fetei. Iata o imagine de arhiva! .

Madalina Ghenea si Philipp Plein s-au despartit! Designerul a sters toate urmele relatiei cu romanca

Madalina Ghenea si Philipp Plein s-au despartit! Designerul a sters toate urmele relatiei cu romanca. Dupa numai o luna de relatie, frumoasa romanca si iubitul ei au pus punct povestii lor de dragoste. Dovada: designerul a sters toate fotografiile cu romanca, inclusiv filmuletele in care isi tatua numele ei pe brat.

Relatie-fulger intre Madalina Ghenea si Philipp Plein: Romanca si neamtul s-au despartit dupa doar 38 de zile (VIDEO)

Doar 38 de zile a durat idila dintre Madalina Ghenea si designerul Philipp Plein. Presa tabloida scrie ca frumoasa romanca s-ar fi suparat pe designerul german pentru ca acesta ar fi incercat sa reia.

Sorin Frunzaverde a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, dupa ce a absentat in ultimele sase luni de la sedinte

Sorin Frunzaverde a ramas fara functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin. Ordinul privind suspendarea sa din functie a fost semnat vineri de prefectul in functie, Florenta Albu,.

Drama unei femei! A ramas fara un ochi din cauza produselor de make-up. Folosesti asta zilnic

Erica Diaz a avut parte de o lectie extrem de dura. Tanara a suferit un accident in timp ce facea un gest ce noi toate obisnuim sa il facem zilnic. In urma accidentului, Erica a ramas fara un ochi iar acum este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )