Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba si Capitoliul, inchise dupa mai multe focuri de arma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casa Alba si Capitoliul, inchise dupa mai multe focuri de arma

Casa Alba si Colina Capitoliului au fost inchise astazi la Washington, dupa ce in zona au fost auzite focuri de arma, informeaza agentiile internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Focuri de arma la Washington. Un politist a fost ranit in schimbul de focuri. Casa Alba si Capitoliul, inchise de urgenta

Politistii si pompierii din Washington au fost mobilizati de urgenta la centrul de vizitare a Capitoliului american, unde s-au auzit mai multe focuri de arma, conform Washington Post. Stire in curs de actualizare.

Focuri de arma la Washington. O persoana a fost ranita in schimbul de focuri. Casa Alba si Capitoliul, inchise de urgenta

Politistii si pompierii din Washington au fost mobilizati de urgenta la centrul de vizitare a Capitoliului american, unde s-au auzit mai multe focuri de arma, conform Washington Post. Stire in curs de actualizare.

Kerry: campania republicana pentru Casa Alba este o rusine pentru SUA

Secretarul de stat american John Kerry a afirmat ca retorica din campania pentru investitura republicana in cursa pentru Casa Alba este o rusine pentru SUA, dupa declaratii polemice ale principalilor candidati, Donald Trump si Ted Cruz, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Mai multe aspecte din raportul Corpului de control pe Colectiv nu corespund cu informatiile existente

Departamentul pentru Situatii de Urgenta sustine ca mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv nu corespund cu informatiile existente la nivelul structurii si contin recomandari ce nu concorda cu diferite acte normative sau care reglementeaza proceduri nationale ori internationale, transmite Agerpres.

Incendiu puternic in Gara de Nord din Timisoara. Flacarile au cuprins mai multe vagoane

Pompierii timisoreni au fost alertati duminica seara pentru stingerea unui incendiu in Gara de Nord din Timisoara. Flacari puternice au cuprins mai multe vagoane, iar fumul gros se putea vedea si de la kilometri distanta.

Politia Romana aniverseaza vineri 194 de ani. Mai multe evenimente vor avea loc sambata in Parcul Titan din Bucuresti

Politia Romani sarbatoreste vineri, 25 martie, 194 de ani de atestare documentara. Cu acest prilej, mai multe evenimente vor alea loc sambata in Pracul Titan din Capitala.

Mai multe zone din judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric

Mai multe zone din judetele Ilfov si Giurgiu raman. vineri. fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )