Libnet.ro
UNICEF

22:15

Casa Alba: Statele Unite nu au declarat razboi Coreei de Nord

Antena3 Antena3,
Casa Alba: Statele Unite nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa Alba a comunicat luni ca Statele Unite nu au declarat razboi Coreei de Nord, informeaza agentiile de presa internationale. Purtatoarea de cuvant a presedintiei americane, Sarah Sanders, a afirmat: q. continuă pe Antena3

Casa Alba raspunde amenintarilor Phenianului: SUA nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa alba a precizat luni ca Statele Unite al Americii nu au declarat razboi Coreei de Nord, dupa ce ministrul nord-coreean de externe, Ri Yong-Ho a sustinut ca presedintele Donald Trump a declarat razboi.

Regimul liderului de la Phenian, Kim Jong-Un, il acuza pe presedintele Trump ca a declarat razboi Coreei de Nord

Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi Coreei de Nord, argumentand ca are dreptul de a dobori bombardiere trimise de Statele Unite.

SUA au declarat razboi Coreei de Nord

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

Coreea de Nord acuza Statele Unite ca i-au declarat razboi si ameninta ca ii va dobori bombardierele

Ministrul nord-coreean de Externe Ri Yong-ho l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

Casa Alba considera acuzatiile ministrului nord-coreean de Externe drept absurde

Casa Alba a respins luni declaratia ministrului nord-coreean de Externe, potrivit caruia SUA au declarat razboi Phenianului, drept absurde, relateaza BBC News.

Casa Alba respinge acuzatiile ministrului nord-coreean de Externe

Casa Alba a respins luni declaratia ministrului nord-coreean de Externe, potrivit caruia SUA au declarat razboi Phenianului, catalogandu-le drept absurde .

Rusia: Statele Unite nu vor ataca Coreea de Nord pentru ca stiu ca Phenianul detine arme nucleare

Autoritatile din Rusia nu se arata foarte ingrijorate de conflictul dintre Coreea de Nord si Statele Unite. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat ca Statele Unite nu vor lansa un atac asupra.

Seful diplomatiei ruse explica de ce nu vor ataca Statele Unite Coreea de Nord

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat intr-un interviu la postul NTV ca Statele Unite ale Americii nu vor lansa un atac asupra Coreei de Nord, deoarece stiu ca nord-coreenii au arme nucleare, relateaza tass. com.

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com.

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )