Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com.

VIDEO Melania Trump, ironizata pentru discursul impotriva agresiunilor online rostit la ONU

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, a fost ironizata online dupa ce a rostit un discurs privind pericolele agresiunilor online, relateaza BBC News.

Melania Trump opreste o campanie publicitara a unei scoli de limba engleza din Croatia

Prima Doamna a Statelor Unite Melania Trump a oprit campania publicitara a unei scoli de limba engleza din Croatia care folosea o imagine a sa insotita de un text pe care se pare ca nu l-a apreciat, potrivit avocatei sale locale, relateaza AFP.

Mira, noua solista a trupei DJ Project, a fost externata dupa accidentul rutier grav in care a fost implicata (FOTO, VIDEO)

Mira, tanara care a fost implicata in accidentul rutier de la inceputul saptamanii, alaturi de trupa DJ Project, a fost externata si se simte mult mai bine, spre bucuria tuturor.

VIDEO Donald Trump, ironizat dupa ce a laudat la ONU un stat african care nu exista

Un elogiu adus de Donald Trump miercuri, de la tribuna ONU, unui stat din Africa pronuntat gresit de doua ori a starnit o furtuna de reactii pe internet, multi dintre internauti ironizand pe seama ignorantei presedintelui american.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )