Libnet.ro
UNICEF

16:31

Casa Alba respinge acuzatiile ministrului nord-coreean de Externe

România Liberă România Liberă,
Casa Alba respinge acuzatiile ministrului nord-coreean de Externe

Casa Alba a respins luni declaratia ministrului nord-coreean de Externe, potrivit caruia SUA au declarat razboi Phenianului, catalogandu-le drept absurde . continuă pe România Liberă

Casa Alba considera acuzatiile ministrului nord-coreean de Externe drept absurde

Casa Alba a respins luni declaratia ministrului nord-coreean de Externe, potrivit caruia SUA au declarat razboi Phenianului, drept absurde, relateaza BBC News.

Casa Alba raspunde amenintarilor Phenianului: SUA nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa alba a precizat luni ca Statele Unite al Americii nu au declarat razboi Coreei de Nord, dupa ce ministrul nord-coreean de externe, Ri Yong-Ho a sustinut ca presedintele Donald Trump a declarat razboi.

Incident in apropiere de Casa Alba: O persoana inarmata a fost arestata

O persoana inarmata a fost arestata in apropiere de Casa Alba duminica dimineata, a anuntat luni Serviciul Secret al SUA, citat de Reuters, informeaza Agerpres. Totul s-a.

Melania Trump a recoltat legume in gradina de la Casa Alba , urmand traditia lansata de Michelle Obama

Melania Trump adovada de multa pricepere si harnicie vineri. Primadoamna a SUA aintrat in gradina de legume de la Casa Alba si arecoltat si plantat fiind ajutata de o echipa de 10.

Casa Alba: Statele Unite nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa Alba a comunicat luni ca Statele Unite nu au declarat razboi Coreei de Nord, informeaza agentiile de presa internationale. Purtatoarea de cuvant a presedintiei americane, Sarah Sanders, a afirmat: q.

Autoritatile Statelor Unite in alerta. O persoana inarmata a fost arestata langa Casa Alba

Serviciul Secret al SUA, care raspunde de securitatea presedintelui american, a arestat o persoana inarmata in apropiere de Casa Alba, a anuntat luni agentia intr-un comunicat citat de.

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, a folosit un cont privat de e-mail ca sa discute cu oficiali de la Casa Alba

Ginerele presedintelui american Donald Trump Jared Kushner, un consilier de rang inalt la Casa Alba, a folosit ocazional un cont de e-mail personal ca sa corespondeze cu oficiali din cadrul administratiei, a confirmat duminica avocatul sau, Abbe Lowell, pentru CNN.

Trump primeste critici dure de la vedete ale sportului american. A merge la Casa Alba era o mare onoare pana sa apari tu!

Dupa ce a decis sa retraga invitatia la Casa Alba a campioanei din NBA, Golden State Warriors, si a afirmat ca jucatorii din NFL care protesteaza in timpul intonarii imnului la meciuri ar trebui sa fie dati afara, presedintele american Donald Trump se confrunta cu un val de critici de la sportivi de renume.

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com.

FOTO VIDEO Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, in gradina amenajata de Michelle Obama

Melania Trump a cules si a plantat legume alaturi de copiii invitati la Casa Alba, vineri, in gradina amenajata in 2009 de fosta prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, ca parte a initiativei sale de promovare a alimentatiei sanatoase, informeaza washingtonpost. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )