Libnet.ro
UNICEF

12:30

O casa a explodat din cauza unei scurgeri de gaz

Adevărul Adevărul,
O casa a explodat din cauza unei scurgeri de gaz

Doua persoane au ajuns la spitat cu arsuri de gradul 2 pe fata, pe maini si pe picioare, dupa ce o casa a explodat, in jurul orei 1. 00 noaptea, in cartierul clujean Manastur. continuă pe Adevărul

Circulatie intrerupta pe DN13 Brasov - Sighisoara, din cauza unei viituri

Traficul rutier este intrerupt pe DN13 Brasov - Sighisoara, la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, in urma unei ploi torentiale, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Circulatia pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupta din cauza unei viituri, a fost reluata

Traficul rutier pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupt la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, a fost reluat, dupa ce lucratorii de la drumuri au degajat partea carosabila de noroiul si pietrisul antrenate de o ploaie torentiala, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Nasdaq a suspendat tranzactiile pentru trei ore din cauza unei erori tehnice

Tranzactiile pe piata Nasdaq de la New York au fost suspendate pentru aproape trei ore in timpul sedintei de ieri din cauza unei erori tehnice, transmite Bloomberg.

Nasdaq a fost blocata timp de 3 ore, din cauza unei erori tehnice

O eroare tehnica a condus la suspendarea tranzactiilor pe piata Nasdaq de la New York pentru aproape trei ore in timpul sedintei de joi, fiind afectate peste 2. 100 de actiuni, printre care Apple sau Facebook, scrie Mediafax .

Patru morti si 1.500 de persoane evacuate, dupa o scurgere de amoniac dintr-o conducta din Mexic

Patru persoane au murit, alte 15 intoxicate si circa 1. 500 evacuate din cauza unei scurgeri de amoniac survenite dintr-un gazoduct al companiei publice Petroleos Mexicanos Pemex), intr-o zona rurala a statului.

Timisoara: Ponei grav bolnav la ZOO, din cauza snacks-urilor si pufuletilor vizitatorilor

Un ponei de la gradina zoologica din Timisoara este grav bolnav dupa ce a mancat snacks-uri si pufuleti aruncate de vizitatori. Din cauza celor care au ignorat mesajele Nu hraniti animalele, medicii.

Sute de persoane au fost evacuate la frontiera Spaniei cu Portugalia din cauza unui incendiu

In jur de 300 de persoane au fost evacuate, vineri, la frontiera Spaniei cu Portugalia, din cauza unui incendiu puternic care a afectat un parc natural, relateaza AFP. Peste 200 de pompieri luptau vineri, atat.

Cel mai bogat indian, mai sarac cu 5,6 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, din cauza deprecierii rupiei la un minim record. Rupia, moneda nationala a Indiei, a.

Cod rosu in Bulgaria din cauza incendiilor de padure si de campie

In Bulgaria au fost instituite codurile rosu si portocaliu pe tot teritoriul tarii, din cauza pericolului iminent de raspandire rapida si pe scara larga a incendiilor de padure si de campie, conform surselor de presa.

BMW nu reuseste sa livreze la timp, din cauza unui sistem de distributie

BMW, cel mai mare producator de masini de lux la nivel mondial, are probleme cu livrarea la timp pe pietele de schimb, din cauza unui nou sistem de distributie, obligandu-si clientii sa astepte pentru reparatii, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )