Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Regala: Starea Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani; Principesa Margareta se poate intoarce in tara

România Liberă România Liberă,
Casa Regala: Starea Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani; Principesa Margareta se poate intoarce in tara

Casa Regala informeaza, intr-un comunicat transmis duminica Agerpres, ca starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele doua saptamani, desi Majestatea Sa continua sa se afle intr-o situatie ingrijoratoare de sanatate, iar medicii au transmis ca Principesa Mostenitoare Margareta se poate intoarce in tara deocamdata. continuă pe România Liberă

Casa Regala: Starea Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani, dar medicii considera prea riscanta deplasarea la spital

Starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele saptamani, arata un comunicat transmis de Casa Regala. Cu toate acestea, Regele Mihai se afla intr-o situatie ingrijoratoare, arata comunicatul.

Casa Regala: Starea de sanatate a Regelui Mihai este foarte precara

Seful Casei Majestatii Sale, Andrew Popper, a declarat ca starea Regelui Mihai este foarte precara, insa, pentru moment, s-a stabilizat.

TEORIA CONSPIRATIEI? ADEVARUL despre starea Regelui Mihai: Seful Casei Regale sustine ca nu l-a mai vazut din luna martie

Andrew Popper, seful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai a oferit noi informatii despre starea regelui. Desi Popper a incercat sa linisteasca apele si sa combata speculatiile aparute in ultima vr.

Informatii de ultima ora despre starea Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai I este una echilibrata. Fizioterapeul Majestatii Sale a declarat ca Regele se simte putin mai bine, a transmis Sabina Iosub, joi, la Antena 3. Seful Casei Majestatii Sal.

Starea regelui Mihai este foarte precara

Starea regelui Mihai este foarte precara, dar pentru moment s-a stabilizat, iar medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine fara dureri, a declarat, la TVR, seful Casei Regale, Andrew Popper, precizand ca regele are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient, conform News. ro.

Seful Casei Regale: Starea regelui Mihai este foarte precara, dar s-a stabilizat pentru moment; are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient

Starea regelui Mihai este foarte precara, dar pentru moment s-a stabilizat, iar medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine fara dureri, a declarat, la TVR, seful Casei Regale, Andrew Popper, precizand ca regele are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient.

Seful Casei Regale, despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Este foarte precara. Medicii incearca sa-l mentina fara dureri

Starea Regelui Mihai este foarte precara, dar pentru moment s-a stabilizat, iar medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine fara dureri, a declarat, la TVR, seful Casei Regale, Andrew Popper, precizand ca regele are momente in care este constient, are si momente in care este mai putin constient.

Vesti noi de la Casa Regala. Ce se intampla cu starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea Regelui Mihai este precara, dar s-a stabilizat, a declarat miercuri seara seful Casei Regale, Andrew Popper. Acesta a mai spus ca regele are momente in care este constient, are si momente.

Starea de sanatate a regelui Mihai nu s-a agravat in ultima perioada, dar ramane ingrijoratoare

Starea generala a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultima perioada, semnele vitale aflandu-se pe o platforma constanta, insa Majestatea Sa continua sa se afle intr-o stare ingrijoratoare de sanatate, informeaza reprezentantii Casei Regale duminica, intr-un comunicat.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai nu s-a agravat in ultimele zile, arata Casa Regala intr-un comunicat de presa. in zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generala a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )