Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cascadorul John Bernecker a murit dupa ce se ranise grav in timpul filmarilor pentru al optulea sezon al serialului The Walking Dead

Hotnews Hotnews,
 Cascadorul John Bernecker a murit dupa ce se ranise grav in timpul filmarilor pentru al optulea sezon al serialului The Walking Dead

Cascadorul John Bernecker, care a suferit miercuri o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead, a murit, scrie News. ro, citand The Hollywood Reporter. Un medic legist din comitatul Coweta din statul american Georgia a confirmat ca John Bernecker a intrat moarte cerebrala miercuri seara. In noaptea dintre 13 si 14 iulie, cascadorul ar fi fost deconectat de la aparatul care ii asigura respiratie artificiala. continuă pe Hotnews

Un cascador ranit in timpul filmarilor pentru serialul The Walking Dead a murit. Productia, oprita temporar

Cascadorul John Bernecker, care a suferit miercuri o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead, a murit, informeaza The Hollywood Reporter.

A murit dupa ce a consumat un numar record de calorii! Nici medicilor nu le-a venit sa creada!

Obezitatea morbida aduce moartea. Este si cazul unei femei, cele mai grase din Marea Britanie, care a murit dupa ce a consumat 6. 000 de calorii zi de zi. Brenda Flanagan Dabies nu se putea opri din.

O doctorita a murit dupa ce a fost impuscata de tatal vitreg

O doctorita a murit, dupa ce tatal sau vitreg a tras cinci focuri de arma asupra ei, potrivitbfmtv. com Incidentul a avut loc in oraselul francez Colmar, considerat a fifoarte linistit. At.

A murit pe platoul de filmare (FOTO)

Cascadorul John Bernecker a murit dupa ce, in urma cu cateva zile, s-a ranit grav in timp ce se afla pe platoul de filmare a productiei The Walking Dead, informeaza The.

Accident rutier grav. Doi pietoni au murit, dupa ce au fost acrosati de o masina

Doua persoane au decedat, iar o a treia a fost ranita, dupa ce un conducator auto le-a acrosat sambata pe DJ 203 K, pe raza localitatii buzoiene Cernatesti, in jurul orei 0,30, cei trei pietoni de.

Trei persoane au murit dupa ce un bloc turn din Hawaii a fost curpins de foc

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 12, printre care si un pompier, au fost ranite intr-un incendiu care a cuprins un bloc de 36 de etaje din Honolulu, capitala statului american Hawaii, a informat presa locala, potrivit AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )