Libnet.ro
UNICEF

22:00

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Playtech Playtech,
Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde . continuă pe Playtech

Cum dispari din propria ta viata. Fenomenul bizar care a luat amploare in 2020

Un fenomen bizar care a luat o amploare incredibila anul acesta ingrijoreaza specialistii din intreaga lume. Este vorba despre Jouhatsu sau cum sa dispari din propria ta viata fara ca nimeni sa banuiasca ceva! Jouhatsu sau cum dispari din propria viata Un fenomen extrem de ciudat a aparut, in urma cu cativa ani, in Japonia.

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

VIDEO Daruieste Viata a terminat de ridicat cladirea primului spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, la 2 ani de la turnarea fundatiei: Alaturi de voi am invatat sa luptam, sa nu mai acceptam fatalitatea

Asociatia Daruieste Viata a terminat de ridicat cladirea primului spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, construit exclusiv din donatii si sponsorizari, in curtea Spitalului Marie Curie din Bucuresti. Spitalul a fost ridicat in doar 2 ani de la turnarea fundatiei. Anuntul a fost facut astazi de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, fondatoarele Daruieste Viata. Cladirea spitalului este ridicata, fatada este aproape gata, iar in acest moment se lucreaza la interioare si compartimentari. Daruieste Viata duce mai departe initiativa Noifacemunspital, nebunia noastra, si va reconstrui de la zero si Spitalul de copii Marie Curie.

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

CTP, adevarul despre primarii pedofili din Romania. De ce au fost realesi, de fapt: Mi-a dat, mi-a facut

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realesi primarii cu grave probleme legale si morale. El nu s-a putut abtine si a dat de pamant cu toti. Despre cine vorbeste ziaristul. CTP, adevarul despre primarii din Romania Jurnalistul ataca edilii care au fost realesi la alegerile locale 2020 si se anunta un .

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si pedofilii din Romania, de fapt. Detalii socante

Presedinta Judecatoriei Calarasi a pus in libertate chiar un pedofil ce a recunoscut ca a fortat un copil de 5 ani la perversiuni sexuale. Mai mult decat atat, Dana Elena Ionescu, caci asa o cheama, nu a cerut si un consult psihologic pentru copil. Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si .

Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la preturile de vacanta din Romania: Mai scump decat o garsoniera

Dupa ce a vazut ofertele de vacante, celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, a postat pe contul sau de Instagram o postare care i-a amuzat pe internauti. Mai precis Dan Negru s-a aratat a fi revoltat de turismul din Romania. Ce a observat Dan Negru la preturile de vacanta din Romania O postare .

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )