Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania, afectata grav de virus: Nu puteam sa strang un pahar in mana

Jurnalistul Marius Tuca a fost testat pozitiv cu coronavirus, trecand printr-o perioada destul de grea din cauza acestui nou virus. Astfel, el a resimtit din plin simptomele si a incercat sa stea departe de toata lumea, ba chiar si-a bagat si cainele in izolare ca sa-l protejeze. Vedeta din Romania, afectata grav de virus De .

Singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele: Traim din imprumuturi acum

Printre multele orase afectate de crisza economica si cea generata de noul coronavirus se numara si orasul Brasov. Cu toate astea, se pare ca cei din industria HoReCa de aici nu renunta si vor tine restaurantele deschise. Brasov, singurul oras din Romania care refuza sa inchida restaurantele Conform datelor oficiale, in Brasov, numarul cazurilor de .

Mireasa din Oradea care a avut nunta cu peste 350 de persoane are COVID-19. Toti nuntasii trebuie sa intre in carantina

Mireasa care, la sfarsitul saptamanii, a avut nunta din Oradea la care au participat peste 350 de persoane si in urma careia a fost deschis un dosar penal a fost confirmata cu noul coronavirus. Ca urmare, toti participantii vor trebui sa intre in carantina.

Top 10 orase din Romania: orasele surprinzatoare in care vor sa locuiasca romanii

Tocmai a fost publicat cel mai recent Barometru Urban, un top 10 cu orasele din Romania care ofera cea mai ridicata calitate a vietii. in urma cu cateva zile, au ajuns online rezultatele.

Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania. Nu a fost niciodata atat de dura

Oana Zavoranu, daca sperati sa se fi linistit, va dezamagim. Recent vedeta a avut critici dure la adresa vedetelor din Romania. Totul s-ar fi intamplat intr-un dialog cu fanii pe contul ei de Instagram. Oana Zavoranu, atac fara precedent la adresa vedetelor din Romania Oana Zavoranu este recunoscuta ca una din cele mai directe vedete .

VIDEO Daruieste Viata a terminat de ridicat cladirea primului spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, la 2 ani de la turnarea fundatiei: Alaturi de voi am invatat sa luptam, sa nu mai acceptam fatalitatea

Asociatia Daruieste Viata a terminat de ridicat cladirea primului spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, construit exclusiv din donatii si sponsorizari, in curtea Spitalului Marie Curie din Bucuresti. Spitalul a fost ridicat in doar 2 ani de la turnarea fundatiei. Anuntul a fost facut astazi de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, fondatoarele Daruieste Viata. Cladirea spitalului este ridicata, fatada este aproape gata, iar in acest moment se lucreaza la interioare si compartimentari. Daruieste Viata duce mai departe initiativa Noifacemunspital, nebunia noastra, si va reconstrui de la zero si Spitalul de copii Marie Curie.

Dezvaluiri socante: cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania. D-aia are avere!

Dan Diaconescu, celebrul patron al OTV, pe langa banii castigati a avut parte si de multe controverse. Una este legata de legaturile directe sau indirecte cufiliera masonica din Romania si reprezentantii acesteia. Cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania De-a lungul anilor, si recent dupa 1989, au fost putine cazurile in .

CTP, adevarul despre primarii pedofili din Romania. De ce au fost realesi, de fapt: Mi-a dat, mi-a facut

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realesi primarii cu grave probleme legale si morale. El nu s-a putut abtine si a dat de pamant cu toti. Despre cine vorbeste ziaristul. CTP, adevarul despre primarii din Romania Jurnalistul ataca edilii care au fost realesi la alegerile locale 2020 si se anunta un .

Poza spitalelor din Romania dupa 7 luni de pandemie: Avem judete cu zero, 5 sau 6 paturi ATI pentru pacienti COVID-19

Spitalele din Romania au, in total, 1. 048 de paturi de Terapie Intensiva alocate tratarii pacientilor bolnavi de COVID-19, dintre care 981 pentru adulti si 67 pentru copii, arata un document intern al Ministerului Sanatatii, obtinut de HotNews. ro. Dintre acestea, 273 de paturi ATI pentru adulti si 62 pentru copii erau neocupate miercuri, 14 octombrie. in ceea ce priveste distributia paturilor ATI pe judete, daca Bucurestiul sta cel mai bine, cu un total de 179 de paturi ATI, dintre care 66 sunt libere, judetul Tulcea, in schimb, are zero paturi ATI pentru pacientii infectati cu coronavirus. De asemenea, sunt judete in care nu mai exista niciun pat ATI liber sau in care nu exista paturi ATI pentru copii infectati cu coronavirus. Vezi in articol situatia completa a paturilor ATI pentru COVID-19 pe fiecare judet - numar total de paturi, paturi ocupate, paturi libere si paturi pentru copii.

Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si pedofilii din Romania, de fapt. Detalii socante

Presedinta Judecatoriei Calarasi a pus in libertate chiar un pedofil ce a recunoscut ca a fortat un copil de 5 ani la perversiuni sexuale. Mai mult decat atat, Dana Elena Ionescu, caci asa o cheama, nu a cerut si un consult psihologic pentru copil. Cine e judecatoarea care ii pune in libertate pe violatorii si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )