Libnet.ro
UNICEF

13:00

A castigat! Simona Halep se califica in semifinale la Wimbledon

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A castigat! Simona Halep se califica in semifinale la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul trei, a castigat meciul jucat la sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon , obtinand un scor de 6-4, 6-0 impotriva tenismenei de origine germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, devenind astfel. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep in semifinale la Wimbledon. A zdrobit-o pe Lisicki in sferturi

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine pe iarba de la Wimbledon si, miercuri, s-a calificat in semifinalele turneului londonez la capatul unei victorii categorice pe care a obtinut-o in fata nemtoaicei Sabine Lisicki, scor 6-4, 6-0.

Simona Halep, norocoasa la Wimbledon doar pana in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a reusit cea mai buna performanta a carierei la Wimbledon, ajungand pentru prima data in sferturile competitiei, dupa ce a trecut, in optimi, de Zarina Dias, locul 72 WTA. Romanca a dat lovitura, anul acesta, la toate cele trei turnee de Grand Slam la care a evoluat, iar la ultimele doua a avut si sortii de partea sa.

Simona Halep, despre optimile de la Wimbledon: Zi de zi joc mai bine. Sper sa continui sirul succeselor

Simona Halep 3 WTA) este increzatoare inainte de disputarea optimilor de finala de la Wimbledon, in cadrul carora o va intalni pe Zarina Diyas 72 WTA), intr-o partida programata marti.

Simona Halep, in semifinale la Wimbledon dupa o evolutie entuziasmanta cu Sabine Lisicki (6-4, 6-0)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o categoric pe Sabine Lisicki, o specialista pe iarba. Simona s-a impus dupa doar 57 de minute, cu scorul de 6-4, 6-0. In urma acestui succes, Halep a devenit jucatoarea din Romania cu cel mai bun rezultat la Wimbledon, depasind-o pe Virginia Ruzici sferturi de finala in 1978 si 1981). Pentru un loc in finala turneului londonez, Halep se va duela cu Eugenie Bouchard locul 13 WTA).

Premiera pentru Simona Halep: a ajuns in optimile Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda Becici si a acces pentru prima data in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon: Romanca o va avea ca adversara pe canadianca Eugenie Bouchard

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe germanca Sabine Lisicki, locul 19 WTA, cu scorul 6-4, 6-0. Halep este prima romanca ce se califica in.

Simona Halep, prima romanca in semifinale la Wimbledon

Simona Halep continua parcursul excelent la Wimbledon, unde s-a calificat in semifinale dupa ce a invins-o peSabine Lisicki, locul 19 WTA. Halep s-a impus cu 6-4, 6-0 in mai putin de o ora 57 de minute), du.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:00), precedat de Safarova - Kvitova (15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:00 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova care incepe la 15:00, de asemenea live in aceasta pagina.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:30)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:30 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi ora 15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc de la ora 15:00.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )