Libnet.ro
UNICEF

12:01

Castigatorul Premiului Nobel pentru Chimie este anuntat miercuri la Stockholm

Hotnews Hotnews,
Castigatorul Premiului Nobel pentru Chimie este anuntat miercuri la Stockholm

Academia Regala de Stiinte de la Stockholm va anunta miercuri castigatorii Premiului Nobel pentru chimie pe anul 2012, anunta Agerpres. Ca si celelalte premii pentru stiinta, Premiul Nobel pentru Chimie recompenseaza in mod normal cercetarea efectuata cu mai mult de un deceniu in urma, astfel ca membrii Comitetului Nobel vor avea de ales dintre numeroase descoperiri facute de cercetatori. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru chimie este anuntat miercuri la Stockholm.

Academia Regala de Stiinte de la Stockholm va anunta, miercuri, castigatorii Premiului Nobel pentru chimie pe anul 2012, informeaza Associated Press, citata de Agerpres. Ca si celelalte premii pentru stiinta, Premiul Nobel pentru chimie recompenseaza in mod normal cercetarea efectuata cu mai mult de un deceniu in urma, astfel ca membrii Comitetului Nobel vor alege din numeroase descoperiri facute de cercetatori. Saptamana Nobel a inceput luni cu premiul pentru medicina care a fost atribuit .

UPDATE. Brian K. Kobilka si Robert J. Lefkowitz, LAUREATII premiului NOBEL pentru CHIMIE pe ...

Cercetatorii americani Brian K. Kobilka si Robert J. Lefkowitz au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2012, informeaza site-ul nobelprize. org, potrivit Mediafax. Cercetatorii americani Brian K. Kobilka si Robert J. Lefkowitz au fost recompensati cu premiul Nobel pentru descoperiri de o importanta covarsitoare privind activitatile unei importante familii de receptori - receptorii cuplati cu proteina G RCPG), adica cea mai mare familie de receptori celulari de .

Brian K. Kobilka si Robert J. Lefkowitz, laureatii premiului Nobel pentru chimie pe anul 2012

Cercetatorii americani Brian K. Kobilka si Robert J. Lefkowitz au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2012, scrie BBCNews. Cercetarea celor doi clarifica despre cum resimt celulele din corpul.

Premiul Nobel pentru Chimie 2012 - americanii Robert Lefkowitz si Brian Kobilka

Premiul Nobel pentru Chimie 2012 a fost decernat americanilor Robert Lefkowitz si Brian Kobilka, pentru cercetarile legate de receptorii cuplati la proteinele G, celule care permit omului sa se adapteze la mediu, a anuntat miercuri comitetul Nobel, citat de AFP.

Google marcheaza printr-un logo special 127 de ani de la nasterea lui Niels Bohr, laureat al premiului Nobel pentru Fizica

Niels Bohr, laureat al premiului Nobel pentru Fizica in anul 1922, este omagiat de Google, duminica, printr-un logo special care marcheaza implinirea a 127 de ani de la nasterea savantului danez. Logoul de pe pagina de start a motorului de cautare prezinta modelul atomic al lui Bohr si formula acestuia.

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat americanilor Robert Lefkowitz si Brian Kobilka

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat americanilor Robert Lefkowitz si Brian Kobilka pentru descoperiri de o importanta covarsitoare privind activitatile unei importante familii de receptori -.

Serge Haroche si David J. Wineland, laureatii premiului Nobel pentru fizica pe 2012.

Cercetatorii francez Serge Haroche si american David J. Wineland au fost recompensati, marti, cu premiul Nobel pentru fizica pe 2012, informeaza site-ul oficial al premiului, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, LAUREATII premiului NOBEL pentru MEDICINA pe 2012.

Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, LAUREATII premiului NOBEL pentru MEDICINA pe 2012.

Cercetatorii John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012, informeaza AFP, citata de Mediafax. John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012 pentru cercetarile lor in domeniul reprogramarii nucleare, o tehnica ce permite transformarea celulelor adulte in celule susa, capabile sa se dezvolte in orice tip de tesut in corpul uman. Anul trecut, premiul Nobel pentru medicina a revenit .

Serge Haroche si David J. Wineland, laureatii premiului Nobel pentru fizica pe anul 2012

Francezul Serge Haroche si americanul David J. Wineland au fost recompensati, marti, cu premiul Nobel pentru fizica pe 2012. Cercetatorii au fost premiati pentru cercetarile realizate in domeniul opticii.

Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, laureatii premiului Nobel pentru medicina pentru anul 2012

Cercetatorii John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012, informeaza BBCNews. Cei doi pioneri in studiul celulelor stem au fost recompensati cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )