Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, LAUREATII premiului NOBEL pentru MEDICINA pe 2012.

România Liberă România Liberă,
Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, LAUREATII premiului NOBEL pentru MEDICINA pe 2012.

Cercetatorii John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012, informeaza AFP, citata de Mediafax. John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012 pentru cercetarile lor in domeniul reprogramarii nucleare, o tehnica ce permite transformarea celulelor adulte in celule susa, capabile sa se dezvolte in orice tip de tesut in corpul uman. Anul trecut, premiul Nobel pentru medicina a revenit . continuă pe România Liberă

Sir John B. Gurdon si Shinya Yamanaka, laureatii premiului Nobel pentru medicina pentru anul 2012

Cercetatorii John B. Gurdon si Shinya Yamanaka au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2012, informeaza BBCNews. Cei doi pioneri in studiul celulelor stem au fost recompensati cu.

Premiul Nobel pentru Medicina, acordat britanicului John B. Gurdon si japonezului Shinya Yamanaka

Britanicul John B. Gurdon si japonezul Shinya Yamanaka au fost distinsi, luni, cu premiul Nobel pentru Medicina pe anul 2012, anunta AFP. Cei doi erau considerati favoriti de catre presa suedeza inaintea decernarii premiului. Japonezul Shinya Yamanaka si britanicul John Gurdon au fost recompensati pentru cercetarile lor asupra reprogramarii nucleare, o tehnica ce permite transformarea celulelor adulte in celule stem capabile sa creeze toate tipurile de tesut uman.

Premiul Nobel pentru Medicina, acordat britanicului John B. Gurdon si japonezului Shinya Yamanaka

Britanicul John B. Gurdon si japonezul Shinya Yamanaka au fost distinsi, luni, cu premiul Nobel pentru Medicina pe anul 2012, anunta AFP. Cei doi erau considerati favoriti de catre presa suedeza inaintea decernarii premiului si au fost recompensati pentru cercetarile lor asupra reprogramarii nucleare, o tehnica ce permite transformarea celulelor adulte in celule stem capabile sa creeze toate tipurile de tesut uman.

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat cercetatorilor Shinya Yamanaka si John Gurdon

Premiul Nobel pentru medicina, editia 2012, a fost castigat de britanicul John Gurdon si japonezul Shinya Yamanaka, pentru contributia lor in cercetarea asupra reprogramarii nucleare, o tehnica ce permite.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )