Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arata topul prezidentiabililor in viziunea USR

Antena3 Antena3,
Cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arata topul prezidentiabililor in viziunea USR

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj publicat pe un grup intern al partidului,. continuă pe Antena3

Sondaj USR: cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project Topul prezidentiabililor in sondajul intern al Uniunii

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj, publicat pe un grup intern al partidului.

Dan Barna, afectat de ancheta RISE Project. Cat a scazut in sondaje

Dan Barna a scazut de la 19,7% la 18,5% in intentia de vot in luna octombrie, fata de septembrie, arata un sondaj intern USR, efectuat dupa motiunea de cenzura si dupa aparitia anchetei Rise Project despre.

Digi 24: Ancheta Rise Project. Cum explica Dan Barna implicarea surorii sale intr-un proiect cu finantare europeana de care s-a ocupat

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, la Digi24, ca nu-si face niciun fel de probleme in legatura cu moralitatea sau legalitatea activitatii sale din domeniul proiectelor cu finantare europeana si a explicat cum a ajuns ca sora sa sa fie beneficiara unui astfel de proiect.

Rise Project: Afacerile magnatului Buzaianu in Gambia

In urma cu noua ani, magnatul roman Nicolae Buzaianu si-a extins afacerile in Gambia. S-a imprietenit cu presedintele tarii si impreuna au facut milioane de euro din trafic ilegal cu palisandru, lemn de trandafir o varietate pretioasa folosita intre altele la fabricarea mobilierului de lux sau pentru instrumente muzicale, scrie Rise Project intr-un material de investigatie dedicat afacerilor lui Buzaianu in aceasta tara africana.

VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina. Aici este sarbatoare Fiindca USR-ul are Pe Dan Barna invitat Mai de seama candiat, i-au cantat lautarii lui Dan Barna.

Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, ca situatia lui Dan Barna este comica, intrucat are dosar la DNA, desi a intrat in politica cu tema Fara penali in functii publice. Ponta sustine ca Barna nu este pregatit pentru candidatura la Presedintie.

DAN BARNA: Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

Basescu: Favorita la intrarea in turul doi este Dancila, care e pe trend de crestere Dan Barna a stins lumina campaniei; vorbeste prostii de doua ori pe zi

Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca presedintele PSD, Viorica Dancila, care sanse din ce in ce mai mari de a intra in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce sansele presedintelui USR, Dan Barna, scad. Dan Barna a stins lumina campaniei, spune Basescu.

DAN BARNA: Nu e o surpriza ca Ponta o mentine pe Dancila la butoane

Presedintele USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, afirma ca nu este surprins de faptul ca Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota pentru investirea Guvernului Orban, aratand ca are incredere ca premierul desemnat va reusi sa isi construiasca majoritatea necesara.

Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: E o chestiune de inteligenta. Care politician a facut un gest similar in fata fostului antrenor (VIDEO)

Emerich Jenei a avut o reactie diplomata dupa dialogul cu Dan Barna, in care liderul USR s-a oferit sa-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de inteles ca e semn de inteligenta sa nu refuzi o astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )