Libnet.ro
UNICEF

16:30

Catalin Ivan: Cei care cer amprentarea romanilor ar trebui sa se intoarca in Evul Mediu

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan: Cei care cer amprentarea romanilor ar trebui sa se intoarca in Evul Mediu

Liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, Catalin Ivan, condamna declaratiile facute de Elmar Brok, eurodeputatul PPE care a propus amprentarea imigrantilor pentru a putea fi identificati mai usor cei. continuă pe Antena3

Reactii la solicitarile de amprentare a romanilor si bulgarilor. Ivan: Cei care cer asta ar trebui sa se intoarca in Evul Mediu, acolo unde apartin ca mentalitate. Cretu: Apocaliptica invazie a romanilor, pura demagogie

Dupa ce politicieni conservatori de rang inalt din Germania au cerut amprentarea imigrantilor romani si bulgari pentru a-i impiedica sa primeasca indemnizatii social, politicienii romani reactioneaza aratand ca presupusa invazie a romanilor care ar fi urmat sa aiba loc dupa ridicarea totala a restrictiilor de pe piata europeana a muncii a fost doar demagogie si ca astfel de atitudini fata de imigranti sunt extrem de ingrijoratoare.

Politicienii germani cer amprentarea romanilor si bulgarilor pentru a impiedica primirea indemnizatiilor sociale

Dezbaterea privind imigrantii romani si bulgari care vor ajunge in Germania a atins un nou nivel vineri, cand politicieni conservatori de rang inalt au cerut amprentarea lor pentru a-i impiedica sa primeasca indemnizatii sociale, relateaza TheLocal. de.

Republica Moldova: Cei care vor sa plece in strainatate in vacanta sunt obligati sa achite o taxa

Agentia Turismului din Republica Moldova vrea sa incurajeze dezvoltarea turismului national si a introdus, astfel, din 2014, o taxa pentru cei care vor sa-si faca vacanta inafara tarii. Astfel, taxa, care.

Frank-Walter Steinmeier ii critica pe cei care se tem de imigrantii romani si bulgari.

Ministrul german de Externe apara libertatea de circulatie si de munca in cadrul Europei. Frank-Walter Steinmeier, a pledat joi in favoarea libertatii de circulatie si de munca in Europa, in timp ce partidul sau si-a criticat partenerii de coalitie in dezbaterea privind numarul bulgarilor si romanilor care vin in Germania. Cine pune la indoiala libertatea de circulatie si de munca in cadrul UE face rau Europei si face rau Germaniei, a explicat ministrul german intr-un interviu publicat de .

Steinmeier ii critica pe cei care se tem de imigrantii romani si bulgari.

Ministrul german de Externe apara libertatea de circulatie si de munca in cadrul Europei. Frank-Walter Steinmeier, a pledat joi in favoarea libertatii de circulatie si de munca in Europa, in timp ce partidul sau si-a criticat partenerii de coalitie in dezbaterea privind numarul bulgarilor si romanilor care vin in Germania. Citeste si: Invazia romaneasca in Marea Britanie nu a mai avut loc Cine pune la indoiala libertatea de circulatie si de munca in cadrul UE face rau Europei si face rau .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )