Libnet.ro
UNICEF

10:45

Catalin Predoiu i-a cerut presedintelui Basescu sa rupa pactul de coabitare: Justitia trebuie sa fie libera (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu i-a cerut presedintelui Basescu sa rupa pactul de coabitare: Justitia trebuie sa fie libera (VIDEO)

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al PDL, i-a cerut presedintelui Basescu, joi, in cadrul unei conferinte de presa, sa rupa pactul de coabitare cu USL, motivand ca justitia trebuie sa fie libera si. continuă pe B1

Catalin Predoiu i-a cerut presedintelui Basescu sa rupa pactul de coabitare: Justitia trebuie sa fie libera

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte al PDL, i-a cerut presedintelui Basescu, joi, in cadrul unei conferinte de presa, sa rupa pactul de coabitare cu USL, motivand ca justitia trebuie sa fie libera si.

Predoiu i-a cerut lui Basescu sa rupa pactul pe Justitie

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, face un apel la presedintele Traian Basescu sa rupa pactul pe Justitie incheiat cu USL.

PDL ii cere presedintelui Basescu sa denunte pactul de coabitare cu Victor Ponta.

Prim vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca PDL ii cere presedintelui Traian Basecu sa rupa pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, aratand ca acest pact este golit de continut si ca justitia trebuie sa fie libera si independenta, transmite Mediafax. Predoiu a spus, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile premierului Victor Ponta despre demiterea procurorului Lucian Paplici demonstreaza un asalt asupra justitiei si o mentalitate de tip Adrian .

Catalin Predoiu despre demiterea procurorului Lucian Papici: Ponta ataca justitia in mod repetat pentru a intra in gratiile baronilor PSD. Platim facturi pe justitie, platim coabitarea cu un regim USL incapabil sa respecte statul de drept

Aceasta interventie demonstreaza o data in plus ca domnul Ponta nu intelege menirea sa in functia de premier. Demonstreaza o mentalitate de tip Adrian Nastase. Domnul Ponta ataca justitia prin declaratii in mod repetat pentru a intra in gratiile baronilor PSD. Nu s-a putut abtine sa nu iasa la televizor cu arma fumegand ca sa intimideze magistratii corecti din aceasta tara, a declarat joi prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, cu referire la declaratiile primului ministru prinvind schimbarea procurorului Lucian Papici. El l-a acuzat pe premier ca In acest fel da incredere infractorilor. Jongleaza cu notiuni menite sa intimideze justitia.

Catalin Predoiu: Ponta si Sova actioneaza ca niste avocati ai Rosia Montana Gold Corporation

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti dimineata, ca premierul Victor Ponta si ministrul Dan Sova actioneaza ca niste avocati ai Rosia Montana Gold Corporation. Proiectul.

Catalin Predoiu: Ponta si Sova actioneaza ca niste avocati ai Rosia Montana Gold Corporation (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti dimineata, ca premierul Victor Ponta si ministrul Dan Sova actioneaza ca niste avocati ai Rosia Montana Gold Corporation. Proiectul.

Catalin Predoiu vine la Adevarul Live, de la ora 11.00. Asteptam intrebarile dvs.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, este invitat, de la ora 11. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre cele mai stringente probleme de pe scena politica romaneasca, precum Rosia Montana, noul Cod Rutier si gestionarea cainilor maidanezi.

Catalin Predoiu, premierul din umbra al Romaniei vine, maine, la Adevarul Live. Asteptam intrebarile dvs.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, este invitat, maine, de la ora 11. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre cele mai stringente probleme de pe scena politica romaneasca, precum Rosia Montana, noul Cod Rutier si gestionarea cainilor maidanezi.

Catalin Predoiu, premierul din umbra al Romaniei vine, marti, la Adevarul Live. Asteptam intrebarile dvs.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, este invitat, marti, de la ora 11. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistii Ioana Lupea si Dan Marinescu despre cele mai stringente probleme de pe scena politica romaneasca, precum Rosia Montana, noul Cod Rutier si gestionarea cainilor maidanezi.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui: Basescu a incalcat grav Constitutia.

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cere USL sa initieze din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca a incalcat grav Constitutia. Traian Basescu a incalcat din nou, grav, Constitutia, incercand sa influenteze direct Justitia din Romania. El a declarat public ca a avut o discutie telefonica cu procurorul Tiberiu Nitu pe marginea revocarii lui Lucian Papici de la DNA, intervenind in favoarea acestuia: . ) l-am rugat pe procurorul general sa nu o faca. a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )